Ekonomi Teknolojiyle Fark Yaratıyorlar

Teknolojiyle Fark Yaratıyorlar

02.10.2012 - 16:06 | Son Güncellenme:

Sundukları teknolojilerle hayatı kolaylaştırıyorlar, iş yaşamında verimi artıran çözümler üretiyorlar.

Teknolojiyle Fark Yaratıyorlar

Kart-Sis teknolojisi sahibine kapıyı da açıyor, asansörü de çağırıyor

Kart-Sis, “Long Range Reader” adı verilen uzun mesafeli okuma cihazlarıyla otopark girişlerinde ve plazalarda hayatı kolaylaştıran projelere imza atıyor. Pil gerektirmeyen pasif etiketlerle çalışan bu sistemde, kapı üzerindeki algılayıcı yaydığı sinyallerle kart sahibini 9 metreden tanıyabiliyor. Böylece kart sahibinin herhangi bir müdahalesine gerek kalmadan otopark kapısının açılması veya uzaktan çalıştırılabilecek sistemlerin devreye girmesi mümkün oluyor.



LOGO Mobile uygulamalarıyla kontrol elinizde

LOGO, LOGO kurumsal kaynak yazılımları için özel olarak geliştirdiği “LOGO Mobile” ve “LOGO Mariner Mobile” adlı mobil uygulamalarını işletmelerin beğenisine sundu. LOGO’nun yeni uygulamaları sayesinde işletmeler için kritik önem taşıyan bilgiler ve raporlar, özet bilgiler halinde iPhone ve iPad üzerinden görüntülenebiliyor. Böylece herhangi bir mekana bağlı kalmadan güncel iş verilerine hızla ve kolayca ulaşmak mümkün oluyor.



Bilgitaş Bilişim 500’de de zirvede

Bilgitaş’ın İnterpromedya tarafından gerçekleştirilen “2011 yılı İlk 500 Bilişim Şirketi” Araştırması’nda elde ettiği “Çevre Birimleri Türkiye Dışı Merkezli Üreticinin Türkiye Temsilcisi” kategorisi birincilik sertifikası, Bilgitaş Yönetim Kurulu Başkanı Habib Pişan’a takdim edildi. Dünyanın önde gelen fotokopi, yazıcı ve dokümantasyon çözümleri üreticilerinden Japon KYOCERA Document Solutions’ın Türkiye distribütörü Bilgitaş, şirketlerin net satış gelirlerine göre sıralandıkları Bilişim 500 genel sıralamasında ilk 100 firma arasında yer aldı.



İletişimde sürekliliğin sırrı Akfa Bilgi Sistemleri’nde

Her sektörde, her ölçekte şirket için kurumsal iletişim ve karar alma süreçlerini hızlandıran Akfa Bilgi Sistemleri, alanında küresel uzmanlığa sahip çözüm ortaklarıyla büyüyor. Akfa Holding bünyesinde yer alan Akfa Bilgi Sistemleri, geniş bir müşteri yelpazesine video ve ses çözümleri üretiyor. Şirket, bunlara ek olarak uçtan uca tümleşik iletişim (unified communication) deneyimini en yüksek kalitede sunuyor.



PretonSaver ile ofisler hem ekonomik hem çevreci

Bestcom Telekomünikasyon ve Bilişim Hizmetleri tarafından Türkiye ye getirilen PretonSaver, özel algoritması sayesinde yazıcılar tasarruflu baskılar almaya yardımcı olurken çevreyi koruyor. Yazılım, geliştirilen özel algoritma sayesinde çıktısını alacağınız dokümanlarda üst üste gelen yazıcı piksellerini bularak bunları ayıklıyor. Bu ayıklama metin, resim ya da grafik için farklı tasarruf oranlarında yapılabilirken bu sayede yüzde 35'ten yüzde 70'e kadar çıktı kalitesinden ödün vermeksizin tasarruf edilebiliyor.