Ekonomi Tüketiciye mermeri, showroomla anlatacak

Tüketiciye mermeri, showroomla anlatacak

27.12.2013 - 02:30 | Son Güncellenme:

Mermerden, özel tasarım küvet, lavabo, masa çeşitleri, oturma bankları, sehpa çeşitleri gibi mobilyalar ürettiklerini söyleyen Temmer Yönetim Kurulu Başkanı Rüstem Çetinkaya, “Ayrıca mermeri her türlü ev ve ofis mobilyalarının tamamlayıcı ve dekoratif parçası olarak da değerlendiriyoruz. Mimarlarla yaptığımız ortak projelerde AVM, villa ve otellerde de mermeri yoğun olarak kullanıyoruz” dedi

Tüketiciye mermeri, showroomla anlatacak

Çetinkaya, “Temmer, 1998 yılından itibaren doğal taş sektöründe faaliyet gösteriyor. Bu doğrultuda geçen yıl fabrikamızın olduğu alana, geçtiğimiz ayda da istanbul’da olmak üzere 2 showroom açtık” diye konuştu.

‘Beklemediğimiz bir ilgi gördük’
Temmer Mermer olarak mermeri anlatmayı kendilerine bir görev saydıklarını anlatan Çetinkaya şöyle devam etti: “İstanbul’daki showroomu biraz da bu amaçla faaliyete geçirdik. Ve bulunduğumuz çevrede hiç beklemediğimiz bir ilgi ve merakla karşılandık. Sokaktan geçen, showroomdan içeri girip, ürünlerimizi inceliyor.
Mermerin daha önce bu kadar çok renk ve çeşidinin olduğunu bilmediklerini söylüyorlar. Ekibimiz onlara mermer kullanmanın avantajlarını anlatıyor. Orta vadede bu bağlamda yani mermeri anlatmak için çeşitli tanıtım videoları ve kataloglar da yapmayı düşünüyoruz.”

Haberin Devamı

Kelebek etkisi
Rüstem Çetinkaya, uluslararası adı bookmatching (ikizleme) olan yöntemin Türkiye’de ilgi görmeye başladığını söyleyerek, “Kelebek etkisi denilen bu yöntem taşın kendi doğal deseninin karşıt biçimde kullanılması ile elde ediliyor” dedi.