Ekonomi Türk ekonomisine Red katkısı geldi

Türk ekonomisine Red katkısı geldi

13.08.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

Vodafone Türkiye CEO’su Colman Deegan, “Vodafone Red ayrıcalıklarını son 1 yılda 795 bin müşterimiz kullandı. Bu müşterilerimize toplam 440 milyon liralık fayda sağladık” dedi.

Türk ekonomisine Red katkısı geldi

Bu sene sekizinci yılını kutlayan Vodafone Red’in son bir yıllık sonuçlarının paylaşıldığı toplantı, Vodafone Türkiye CEO’su Colman Deegan ve Vodafone Türkiye Pazarlama Direktörü Nedim Baytorun ve Vodafone Türkiye Kurumsal İletişim Kıdemli Müdürü Sevil Wittmann’ın katılımıyla gerçekleşti.

Haberin Devamı

Abonelerine sağladığı fayda ile ülke ekonomisine de katkı sunan Vodafone Red, son 1 senede müşterilerine 396 milyon lirası yurt dışı, 40 milyon lirası GSM dışı faydalar, 3.4 milyon lirası içerik servisleriyle olmak üzere yaklaşık 440 milyon liralık ayrıcalık sağladı.

Vodafone Red’liler, son 1 yılda 213.3 milyon GB mobil internet kullandı, 20.5 milyar dakika konuştu, 3.5 milyar SMS attı. Aylık internet kullanımı ortalama 8.5 GB’a ulaşan Vodafone Red’lilerin veri trafiği ise yüzde 57 arttı.

Vodafone Red’de başarılı sonuçlar almayı sürdürdüklerini belirten Deegan, inovatif ürün ve hizmetlerle abonelere çok sayıda avantaj sunan Red’in, böylece ülke ekonomisine de katkı sağladığını söyledi. Deegan, Vodafone Red’in sadece tarifelerden oluşan bir dünya olmadığının altını çizerek, şunları kaydetti:

Haberin Devamı

“Müşterilerimizin uçtan uca iletişim ihtiyaçlarını karşılarken, onlara seyahatten ulaşıma, eğlenceden yeme içmeye kadar pek çok alanda birçok ayrıcalık sunuyoruz. Yurt dışında da geçerli tarifeler, yurt dışıyla yurt içi gibi konuşma imkanı, Türkiye’den yurt dışını hiçbir ücret ödemeden arama özgürlüğü, havalimanına özel şoförlü VIP transferle ulaşma, havalimanında hızlı geçiş yapabilme gibi ayrıcalıklarla Red’li müşterilerimizin hayatını kolaylaştırıyoruz.

Bu ayrıcalıklarla aynı zamanda ülke ekonomisine de katkı sağlıyoruz. Vodafone Red ayrıcalıklarını son 1 yılda 795 bin müşterimiz kullandı. Bu müşterilerimize toplam 440 milyon liralık fayda sağladık.”