Ekonomi Vodafone’dan güvenli ve ekonomik sürüş çözümü

Vodafone’dan güvenli ve ekonomik sürüş çözümü

25.02.2020 - 07:00 | Son Güncellenme:

Vodafone’un, işletmelerin dijitalleşmesi konusunda faaliyet gösteren birimi Vodafone Business, bağlantılı araç çözümlerini tanıttı.

Vodafone’dan güvenli ve  ekonomik sürüş çözümü

Konuyla ilgili açıklamada, bağlantılı araç çözümleri çatısı altında sunulan araç takip sistemleri, e-otomotiv ve güvenli araç çözümleri ile araç sahiplerine verileri anlık raporlama, etkin filo yönetimi ve yakıt tasarrufu gibi avantajlar sağlandığı belirtildi.

Haberin Devamı

Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Meltem Bakiler Şahin’in verdiği bilgiye göre, bağlantılı araç çözümleri, bakım-onarım ve yakıt maliyetlerinden tasarruf sağlıyor. Güvenli araç çözümleri kapsamında motor devir hızından, anlık ve ortalama yakıt tüketimine, yakıt ve turbo basıncından, gaz pedalı pozisyonuna kadar araca ve sürüş performansına dair tüm bilgiler raporlanıyor, analiz ediliyor. Tüm bu datalarla birlikte sürücülere bir sürüş puanı da veriliyor. Kasko ve ilgili sigortalar bu puanlara göre değerlendirilebiliyor. Ayrıca, bakım zamanı ve arıza durumu takip edilebiliyor, konum ve kaza bildirimi sayesinde hızlı müdahale sağlanabiliyor.

Yazarlar