Ekonomi Yaşar’dan İstanbul’a yeni lojistik merkezi

Yaşar’dan İstanbul’a yeni lojistik merkezi

20.07.2019 - 07:50 | Son Güncellenme:

Yaşar Topluluğu, 3. Köprü ve İstanbul Havalimanı bağlantı yollarına yakınlığıyla depolama ve lojistik açısından stratejik öneme sahip İstanbul Yaşar İş ve Lojistik Merkezi’nin açılışını yaptı.

Yaşar’dan İstanbul’a yeni lojistik merkezi

İstanbul’un Esenyurt ilçesindeki merkezin açılışı, düzenlenen törenle gerçekleştirildi.

Haberin Devamı

Yaşar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Selim Yaşar, açılışta yaptığı konuşmada, Yaşar İş ve Lojistik Merkezi ile lojistik sektöründe çok önemli bir yatırıma imza atıldığının ve bu yatırımla Yaşar Birleşik Pazarlama’nın başarılı teslimat oranının yüzde 98 seviyesine ulaştığını dile getirdi.

Hızla ulaştıracak

Sürdürülebilir iş yapma anlayışıyla işi geliştirip en iyiye ulaşmayı hedeflediklerini belirten Yaşar, “Attığımız her adımda çalışanlarımıza, iş ortaklarımıza, çevreye ve topluma sağladığımız faydayı da gözetiyoruz. Yaşar İş ve Lojistik Merkezi yatırımımız da bu anlayışımızın bir sonucudur. Bizim ana işimiz gıda ve içecek. Pınar markalı ürünlerimizi üretimden tüketicilere ulaşana kadar en iyi şekilde muhafaza etmek, tüketicilerimize Pınar kalitesini ulaştırmak her zaman öncelikli hedefimiz” dedi.

Haberin Devamı

Operasyonel mükemmelliğin kendilerini rekabette farklılaştıran en önemli unsur olduğuna dikkati çeken Yaşar, “Bu noktada Pınar ürünlerimiz tüketicilerimize en taze ve hızlı şekilde Avrupa yakasındaki bu merkezimizden ulaşacak. Tüketicilerimiz ve müşterilerimizle bütünleşerek yolumuza devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

‘Başlamak değil bitirmek önemli’

Yaşar Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Feyhan Yaşar, “Yaşar Topluluğu’nun kurucusu babam Selçuk Yaşar bugün çok mutlu. Kendisi başlamak değil, bitirmek önemli der” diye konuştu. Yaşar Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili İdil Yiğitbaşı, “Uzun yıllardır ilk kez İstanbul’da bu boyutta bir yatırım gerçekleştirdik” dedi. Yaşar Holding İcra Başkanı Dr. Mehmet Aktaş da, “25 milyon euro’luk yatırımla faaliyete geçen Yaşar İş ve Lojistik Merkezi, 30 yıl ek bir yatırım gerekmeden hizmet verebilecek” bilgisini verdi.