Ekonomi Yerli malı haftasında yerli kart indirimi

Yerli malı haftasında yerli kart indirimi

13.12.2018 - 08:15 | Son Güncellenme:

.

Yerli malı haftasında yerli kart indirimi

Türkiye’nin Ödeme Yöntemi TROY, Yerli Malı Haftası’nı özel kampanyalarla kutluyor. TROY, 12-18 Aralık tarihleri arasında “TROY’la Tadımız Yerinde” isimli kampanya kapsamında Türk mutfağından lezzetler hazırlayan restoranların TROY’a özel hazırladığı menüleri kullanıcılarına yüzde 50 indirimle sunacak.

Haberin Devamı

Kullanıcılar, seçili restoranlarda Yerli Malı Haftası için özel hazırlanan TROY menüsünün tadını, TROY logolu kartlarla yüzde 50 indirimli olarak çıkarabilecek.

Kampanyaya Hünkar Etiler şubesi; Hüsrev Gayrettepe şubesi, Sütiş Emirgan, Arnavutköy ve Çengelköy şubeleri; Takanik Yeniköy ve Arnavutköy şubeleri; Tadında Anadolu tüm şubeler ve Türk Lezzet Müzesi’nde yer alan Lazika Çay, Tarihi Bizim Künefeci, Adanuna, Makule Mantı, Malatya Sofrası, Fevkinde, Tarihi Sadabad Cağ Kebap, Hayfene, Şirane, Dede Bursa Kebap, Tahtakale Filibe Köfte, Hünkar ve Kuzucu Ali restoranları katılıyor.

TROY ayrıca seçkin markalarının e-ticaret sitelerinde de TROY logolu kartlarla yapılacak 100 TL’lik alışverişlerde 30 TL indirim sağlayacak. Kampanya, her bir marka için 1.000 adet ile sınırlı.