Ekonomi Yılbaşı sepetleri raflarda

Yılbaşı sepetleri raflarda

22.12.2018 - 08:15 | Son Güncellenme:

Geleneksel yılbaşı sepetleri satışa çıktı. Paket içindeki ürünler tek tek almaya göre yüzde 40’lara varan oranda tasarruf imkanı sağlıyor. Sepet fiyatları 49.90 TL’den başlıyor

Yılbaşı sepetleri raflarda

Yılbaşına az bir süre kala geleneksel yılbaşı sepetleri marketlerde satışa sunulmaya başladı. Her bütçeye ve zevke hitap eden sepetler, Carrefoursa, Migros, Metro gibi süpermarketlerde satışa çıktı. Fiyatları 49.90 TL’den başlayıp 79.90 TL’ye kadar uzanıyor. Sepetlerde klasik, eknomik, butik ve premium gibi seçenekler bulunuyor.

Haberin Devamı

Yılbaşı sepetleri, herkesi alışveriş listesi hazırlama zahmetinden kurtarıyor. Sepetlerin içeriğinde ev eğlencelerine eşlik edecek ürünler bulunuyor. Yasak edilmesi nedeniyle sepetlerde alkol yok. İçeriklerinde gazlı içecek, meyve suyu, kahve gibi içeceklerin yanı sıra aile boyu cips, çerez, kuruyemiş, çikolata, bisküvi, çekirdek gibi ürünler bulunuyor. Paket içindeki ürünleri tek tek almak yerine bu sepetleri tercih edenler yüzde 40’a varan oranda tasarruf sağlıyor.

İndirimli fiyatlar

Carrefoursa, yılbaşında sevdiklerine sürpriz yapmak isteyenler için özel yılbaşı sepeti hazırladı. Carrefoursa’nın yılbaşı sepetinde, alkolsüz içeceklerin yanı sıra tavuk noodle paketinden, ton balığına, kahve çeşitlerinden, kuruyemiş ve patlamış mısıra, çikolata ve bisküvi çeşitlerinden kruvasana zengin ürün çeşitleri yer alıyor. Yılbaşı sepeti, 13 Aralık 20183 Ocak 2019 tarihleri arasında 103.25 TL yerine yüzde 46 indirimli fiyat avantajıyla 54.90 TL’den satışa sunuluyor.

Haberin Devamı

Migros ise, içinde kuruyemişten enerji içeceğine kadar yılbaşını renklendirecek tüm ürünleri barındıran klasik yılbaşı kutusunu 49.90 TL’ye sunuyor. Aynı ürünlerin bulunduğu yılbaşı sepeti ise 54.90 TL. Ürünlerin ebatlarının büyütüldüğü ve çeşitlendiği butik yılbaşı sepeti ise 79.90 TL fiyatla Migros müşterilerini yılbaşı için alışveriş listesi hazırlama zahmetinden kurtarıyor.

Zengin içerik var

Metro yetkilileri de, müşterilerinin tüm ihtiyaçlarını karşılayacak zengin içeriğe sahip bir yılbaşı paketi oluşturduklarını aktardı. Yılbaşı akşamlarının vazgeçilmez ürünleri arasında yer alan cipsten çikolataya, çeşit çeşit kuruyemişten gazlı ve gazsız içeceklere kadar her ürünü paketlerine eklediler. Metro bulunmayan şehirlerde de yılbaşı paketini müşterilerle buluşturabilmek adına paketlerini Hepsiburada.com üzerinden de satışa sunuyor. Metro’nun yılbaşı paketinin fiyatı KDV dahil 69.90 TL olarak açıklandı. Metro Market, bu yılbaşı için 500 bin yılbaşı sepeti satışı hedefliyor.