Dekorasyon Bisiklet Karavanı İle Eviniz De Gittiğiniz Her Yerde Sizinle!

Bisiklet Karavanı İle Eviniz De Gittiğiniz Her Yerde Sizinle!

Son Güncellenme:

.

Bisiklet Karavanı İle Eviniz De Gittiğiniz Her Yerde Sizinle

Doğaya ve ev dışı aktivitelere yönelmek isteyen herkesin ilgi gösterebileceği yeni bir ürün yakın zamanda kullanıcılara tanıtıldı. Wide Path Camper adı ile piyasaya sürülen bu ürün, standart karavan tasarımından farklı olarak, yeni nesil bir mobil dizayn sunuyor. Tasarımı diğer karavanlardan ayıran en büyük fark ise, Wide Path Camper adlı ürünün bisikletle taşınabilecek modellerinin de bulunması. Hafifliği ile dikkat çeken bu ürünü motorlu bir aracınız olmasa da, bisiklet ile istediğiniz konuma taşıyarak kamp yapabilirsiniz.

Haberin Devamı

Bisikletle yapılan seyahatler artık daha keyifli!

Bisiklet Karavanı İle Eviniz De Gittiğiniz Her Yerde Sizinle

Özellikle doğa sporları ile ilgilenenler ve seyahatlerinde bisikleti tercih edenlerin yoğun ilgi gösterdiği bu ürün, yaklaşık 20 kilogram ağırlığında. Bisiklete takılan ek aparatlarla rahatlıkla taşınabilen ürün, kullanım kolaylığı sağlamak adına ikiye katlanıyor. Wide Path Camper ürününün orta bölümünde bulunan birleşim kısmı sayesinde mini karavan ikiye katlanarak yarı yarıya küçülebiliyor. Bu sayede bisikletle yapılan yolculuk sırasında dönüşlerde ve engebeli yollarda büyük kolaylık sağlanıyor. Bisiklette kullanılabilir modelle ün kazanan ürün, araba ve kamyonet tarzı araçlarla da kullanılabiliyor. Kamp alanına ulaşıldıktan sonra araçtan ayrılan Wide Path Camper, açılarak kullanıma hazır hale geliyor.

Haberin Devamı

Bisiklet Karavanı İle Eviniz De Gittiğiniz Her Yerde Sizinle

Mini karavanın içerisinde iki kişi kapasiteli oturma alanı, yemek masası ve tek kişilik yatak bulunuyor. Yatak kısmının altında otuz litrelik bir saklama alanı mevcut. Şaşırtıcı derecede küçük görünen portatif karavanın içinde bu kadar fazla imkan barındırması, kullanıcıların da ilgisini çekiyor. Karavandaki oturma alanı kaldırılarak 90 cm en ve 200 cm boyunda tek kişilik yatak elde edilebiliyor. Sağlam ve korunaklı dış yüzey, kamp sırasında güvenlik sağlıyor. Özel yalıtım malzemeleri ile üretilen ürün, hafif olmasına rağmen oldukça dayanıklı. Yağmurlu havalarda da kullanılabilecek şekilde tasarlanan karavan son yılların tasarım harikalarından biri olarak tanımlanıyor.

Kendi enerjisini üreten bir karavan

Bisiklet Karavanı İle Eviniz De Gittiğiniz Her Yerde Sizinle

Şimdilik yalnızca beyaz renk seçeneği bulunan ve tek tip üretilen ürüne ilerleyen dönemlerde yeni tasarımlar ekleneceği öngörülüyor. Karavan standart olarak satın alınabileceği gibi, ekstra ücret ödenerek satın alınabilecek seçenekleri de bulunuyor. Daha fazla konfor ve daha rahat bir kamp keyfi isteyenler için birkaç farklı seçenek sunuluyor. Karavanla birlikte verilen 5 cm kalınlığındaki oturma alanı ve yatak için kullanılabilen minderler, 10 cm kalınlığında olanlarla değiştirilebiliyor. Aynı zamanda karavanın dış mekanında vakit geçirmek için tasarlanan bir tente, kamp sandalyeleri, masa örtüsü, dış mekanda yemek pişirmek için mini yemek masası ve pişirme ekipmanları da tercih edilebiliyor. Tüm bunların dışında, karavanın sunduğu en önemli ek imkan ise güneş panelleri olarak görülüyor. Güneş panelini tercih ederek dilediğiniz yerde uzun süre konaklayabilir ve kendi enerjinizi üretme deneyimini yaşayabilirsiniz.