Dekorasyon Dekorasyonunuzda mum kullanın

Dekorasyonunuzda mum kullanın

14.06.2021 - 17:46 | Son Güncellenme:

Evinize aydınlık, samimiyet ve hoş koku katan ve düşük maliyetli mükemmel dekorasyon objeleri: mumlar! Orijinal, narin kokular yayarken evinizi güzelleştirmek için idealdirler. Evinizi mumlarla başarılı bir şekilde dekore etmek için burada bazı ipuçlarını bulabilirsiniz.  

Dekorasyonunuzda mum kullanın

 

Doğanın gücü ve mumların birleşimi

Haberin Devamı

Dekorunuzda bir koku ve güzellik elde etmek için çiçek ve mumları birleştirin. Bunu yapmak için, örneğin küçük bir saksıya eğrelti otları koyun. Bu şekilde, kokulu mumlar için mükemmel ahşap bir kase elde etmiş olursunuz. Mumlarınızı koyacağınız kaseleri çeşitlendirmek için farklı şekillerde saksıları tercih edebileceğinizi unutmayın.

Salondaki orta sehpanızı da mumlarla süsleyebilirsiniz. Eğrelti otlarının yanı sıra dilediğiniz diğer çiçekleri veya dalları da tercih edebilirsiniz. Uyumlu bir şekilde hazırladığınız bu dekoratif set, iç mekanınıza çok güzel bir stil kazandıracaktır. Mumları çiçeklerle uyumlu farklı renklerde seçebilirsiniz.

Salonun yanı sıra yatak odasını da bu amaca uygun mumlarla dekore edebilirsiniz. Böylece bu mumlar aydınlatmanın yanı sıra evin her tarafına güzel kokular yayacaktır. Bir taşla iki kuş vurmuş olacaksınız.

Haberin Devamı

Özel etkinlikler için mumla süsleme

Partiler veya özel günler için mumlarla çok özgün dokunuşlar yapabilirsiniz. Mesela, birkaç kırmızı elmanın içini oyun ve ardından her birine küçük bir mum koyacağınız tüp şeklinde bir delik açın. Ardından çiçekleri masanın ortasına yerleştirin ve yanan elmalarınızı yanlarına dizin. Mumlarınızı koymak için iki veya üç cam şamdan kullanabilirsiniz. Bütün bunlar masanızın güzelliğini artıracak ve ona eşsiz bir dokunuş kazandıracaktır.

Bayramlar, doğal olarak insanları bir araya getiren güzel günlerdir. Peki, sevdiklerinizi çevre dostu bir dekorla keyiflendirmeye ne dersiniz? Günümüzde ahşap fitilli mum satın almak mümkün. Gerçekten de evinizi dekore etmenin oldukça ekolojik bir yolu. Yandıkça, şömineninkine benzer küçük çıtırtılar yayarlar. Ayrıca dekorunuza bohem bir hava kazandıracak organik mumlar da ekleyebilirsiniz.

Ayrıca ateş yakmak için kullanışsız bir şömineniz varsa bu alana da mumları yerleştirebilirsiniz. Coşkulu bir ateş yanılsaması yaratmak için ortasına mumlar koyabilirsiniz. Sadece çok sayıda değil, aynı zamanda farklı boyutlarda mumlar da kullanırsanız sıcak bir görünüm elde edebilirsiniz.