Teknoloji Galaxy Note 8 çift arka kamerasıyla oldukça iddialı geliyor

Galaxy Note 8 çift arka kamerasıyla oldukça iddialı geliyor

31.07.2017 - 15:45 | Son Güncellenme:

Samsung Galaxy Note 8 için geri sayım devam ederken cihazda yer alacak kamerayla ilgili ayrıntılar gelmeye devam ediyor. İddialara göre Samsung, ana kamerada "Akıllı Zoom" adı verilen yeni bir özellik kullanacak.

Galaxy Note 8 çift arka kamerasıyla oldukça iddialı geliyor

milliyet.com.tr

Haberin Devamı

Samsung'un yeni amiral gemisi Galaxy Note 8'in kamera konusunda oldukça iddialı geleceğini söyleniyor. Hatta KGI analisti Ming-Chi Kuo, Galaxy Note 8'in 3x optik yakınlaştırma özelliğine sahip çift arka kamerayla gelebileceğini söylemişti. Tanıtım tarihi gittikçe yaklaşan Note 8'in kamerasıyla ilgili olarak şimdiyse yeni iddialara ortaya atıldı.

Note 8'in yatay olarak konumlandırılmış çift arka kamera ve çift tonlu LED flaşla geleceği söyleniyor. Galaxy Note 8'de 13+13MP çözünürlüğünde iki adet sensör olması bekleniyor. Hatta bu sensörlerin Samsung tarafından üretileceği söyleniyor. Ayrıca Samsung, ana kamerasında "Akıllı Zoom" adı verilen bir özellik kullanacak. Bu özellik, 3x boyuta kadar hem rengini hem de ayrıntılarını koruyarak görüntüleri büyütebiliyor.

Haberin Devamı

Note 8’le birlikte gelecek bir diğer kamera özelliği ise Refocus. Bu özellik, kameranın odak noktasını son derece hızlı bir şekilde değiştirebiliyor. Telefonun objektif ayarlarını anında yeniden odaklayarak daha kaliteli görüntüler ortaya koymanızı sağlayacak. Telefonla birlikte ayrıca arka planı bulanıklaştırabilen Background Effect, gece çekimlerini iyileştiren Super Night Shot ve çekim sonrası bakış açılarını değiştirebilen Perspective View gibi özellikler de kullanıcılara sunulacak.

Samsung’un Galaxy Note 8'i 23 Ağustos’ta duyurması bekleniyor. Note 8'le ilgili yeni bilgiler geldikçe sizlere aktarmaya devam edeceğiz.