Galeri A101, ŞOK, BİM kaçta kapanıyor, kaça kadar açık? Marketler Pazar günü açık mı?

A101, ŞOK, BİM kaçta kapanıyor, kaça kadar açık? Marketler Pazar günü açık mı?

15.05.2021 - 17:30 | Son Güncellenme:

Marketler bugün açık mı, kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor? Tam kapanma ve bayramın son gününde marketlerin çalışma saatleri değişti mi? 29 Nisan - 17 Mayıs tarihleri arasında uygulanan tam kapanmada hafta sonu marketler hangi saatler arasında açık olacak? İşte BİM, A101, ŞOK marketlerin çalışma saatleri ile ilgili son değişiklikler.

A101, ŞOK, BİM kaçta kapanıyor, kaça kadar açık Marketler Pazar günü açık mı

Market çalışma saatleri araştırılıyor. 17 günlük tam kapanmada süper marketler ve zincir marketlerle ilgili yayınlanan kapanma genelgesinde detaylara yer verilmişti. Peki, hafta sonu market çalışma saatleri ne? Cumartesi ve Pazar günü marketler açık mı? ŞOK, BİM, A101 gibi zincir marketler kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor?

Haberin Devamı

MARKET ÇALIŞMA SAATLERİ

30 Nisan- 16 Mayıs tarihleri arasında haftanın 7 günü boyunca marketler 10:00-17:00 saatleri arasında hizmet vermeye devam edecek. Pazar günü zincir marketler kapalı olurken bakkal, kuruyemişçi, kasap gibi işletmeler açık olacak ve hizmet vermeye 10:00-17:00 saatleri arasında devam edecek.

65 yaş üstü ve 20 yaş altı vatandaşların markete gitmeleri yasaklanırken bu yaş aralığı haricinde 10:00-17:00 saatleri arasında market şubelerinden vatandaşlar ihtiyaçlarını temin edebilecek.

ŞOK, A101, BİM KAÇTA AÇILIYOR / KAÇA KADAR AÇIK?

Sokağa çıkma kısıtlamasının olduğu günlerde bakkal, market, manav, kasap, kuruyemişçi ve tatlıcılar 10.00-17.00 saatleri arasında faaliyet gösterebilecek, vatandaşlarımız zorunlu ihtiyaçlarının karşılanması ile sınırlı olmak ve araç kullanmamak şartıyla (engelli vatandaşlarımız hariç) ikametlerine en yakın bakkal, market, manav, kasap, kuruyemişçi ve tatlıcılara gidip gelebilecektir.

Haberin Devamı

Aynı saatler arasında bakkal, market, manav, kasap, kuruyemişçi, tatlıcılar ve online sipariş firmaları evlere/adrese servis şeklinde de satış yapabileceklerdir.

Zincir marketler tam kapanma sürecinde pazar günü kapalı olacaktır.