Galeri Kritik toplantı başladı! Hafta sonu sokağa çıkma yasağı olacak mı? 13-14 Haziran'da sokağa çıkma yasağı var mı?

Kritik toplantı başladı! Hafta sonu sokağa çıkma yasağı olacak mı? 13-14 Haziran'da sokağa çıkma yasağı var mı?

09.06.2020 - 16:40 | Son Güncellenme:

Hafta sonu sokağa çıkma yasağı olacak mı sorusu merak içerisinde araştırılmaya devam ediyor. Uzun bir aranın ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan ve bakanlar tarafından yüz yüze gerçekleştirilecek olan kabine toplantısında hafta sonu sokağa çıkma yasağı olacak mı sorusu geliyor. Bunun yanı sıra kabine toplantısında 18 yaş altı ve 65 yaş üstü için sokağa çıkma yasağı esnetilecek mi sorusu gündemde! Kabine toplantısının hemen ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açıklama yapılması bekleniyor. Peki 13-14 Haziran'da yasak olacak mı?

Kritik toplantı başladı Hafta sonu sokağa çıkma yasağı olacak mı 13-14 Haziranda sokağa çıkma yasağı var mı

Hafta sonu sokağa çıkma yasağı olur mu sorusu merak içerisinde araştırma konusu olmaya devam ediyor. Geçtiğimiz hafta sonu İçişleri Bakanlığı kararı ile 15 ilde sokağa çıkma yasağı uygulanacağı duyurulmuştu. Kararın açıklanmasının bir gün ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından yapılan açıklamada yasağın iptal edildiği duyurulmuştu. 2,5 aylık aranın ardından hafta sonunu yasaksız geçiren 15 ilde ikamet eden vatandaşlar sahillere akın etmişti. Birçok büyükşehirden gelen görüntülerde sosyal mesafe kuralına uyulmadığı ve maske takılmadığı gözlemlendi. Yaşanan bu olayların ardından bu hafta sonu sokağa çıkma yasağı olur mu sorusu gündeme geldi. Gözler kabine toplantısından çıkacak karara çevrildi.

Haberin Devamı

GÖZLER KABİNE TOPLANTISINDA

Bugün gerçekleştirilecek olan kabine toplantısında alınan kararlar Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açıklanacak

HAFTA SONU SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI OLUR MU?

Hafta sonu sokağa çıkma yasağı olması beklenmiyor. Keza geçtiğimiz hafta alınan sokağa çıkma yasağı da Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından iptal edilmişti.