Geri Dön
Gigi Hadid doğum yaptı mı?

Gigi Hadid doğum yaptı mı?

Dünyaca ünlü model Gigi Hadid ile şarkıcı Zayn Malik'in ilk bebeklerini adeta tüm dünya bekliyor. Geçtiğimiz günlerde Gigi Hadid’in babası, kafa karıştıran şiirli bir paylaşım yaptı. Peki Gigi Hadid gerçekten de doğum yaptı mı? Gelin Molatik olalım...

Kurabiye Canavarı
Kurabiye Canavarı

'Merhaba küçük torun...'

Gigi Hadid ile Zayn Malik'in ilk bebeklerinin dünyaya gelip gelmediği büyük merak konusu. Özellikle Gigi Hadid’in babası emlak kralı Mohamed Hadid’in paylaşımından sonra Gigi Hadid’in doğum yapıp yapmadığı sosyal medyada çok konuşuldu. Baba Hadid’in sosyal medya hesabından paylaştığı şiir şu şekilde:

"Merhaba küçük torun. Bu benim. Kalbim olabileceği kadar mutlu. Senin için güneşi ve ayı diliyorum. Sana mutlu bir zaman diliyorum. Senin yolda olduğunu duyduğum an güldüm ve gözyaşı döktüm. Ağladım, çünkü kalbimin daima sana ait olacağını biliyorum."

'Sabırla onun meleğinin doğmasını bekliyoruz'

Bu paylaşımın hemen ardından baba Mohamed Hadid, paylaşımını kaldırdı. Hal böyle olunca insanlar iyice meraklandı. Fakat çok geçmeden anne Yolanda Hadid’den de bir açıklama geldi ve anne Hadid, Gigi Hadid’in doğum yaptığı haberlerini bir paylaşımla yalanladı.

Hadid, başını kızının karnına dayayarak poz verdiği fotoğrafı Instagram sayfasında paylaştı. Yolanda Hadid'in "Sabırla onun meleğinin doğmasını bekliyoruz" notunu yazdığı bir diğer paylaşımına ise yorum ve beğeni yağdı.

Umarım daha fazla bir yanlış anlaşılma olmaz

Dediğim gibi neredeyse tüm dünya meraklı bir şekilde dünyaca ünlü çiftin yakın zamanda dünyaya gelecek olan bebeklerini bekliyor. Hal böyle olunca da yanlış anlaşılmalar olabiliyor. Tahmin ediyorum ki baba Mohamed Hadid, paylaşımını bu yanlış anlaşılmaların önüne geçmek için kaldırmış olabilir. Çok klişe olacak ama önemli olan bebeğin sağlıklı bir şekilde dünyaya gelmesi ve tabii ki zamanında bu dünyaya merhaba demesi. Anne Yolanda Hadid’in açıklamaları şimdilik bu yanlış anlaşılmaların önüne geçmiş durumda. Umarım daha fazla bir yanlış anlaşılma olmaz ve ünlü çiftin çocukları vaktinde ve sağlıklı bir şekilde dünyaya gelir.

Benzer İçerikler