Geri Dön
Gigi Hadid'in hamilelik açıklaması neden önemli?

Gigi Hadid'in hamilelik açıklaması neden önemli?

Biliyoruz ki Gigi Hadid hamile ve herkes ondan bu süreçte fotoğraf bekliyordu. Fakat o fotoğraf paylaşmak yerine bence çok önemli bir açıklama yaptı. Gelin Gigi Hadid'in açıklamasına Molatik olalım...

Kurabiye Canavarı
Kurabiye Canavarı

Hamilelik pozlarını paylaşmamasının nedeni...

İlk çocuğunu dünyaya getirmek için geri sayıma başlayan ABD'li model Gigi Hadid, geçtiğimiz gün Instagram hesabı üzerinden yaptığı canlı yayın ile takipçilerinin merakını giderdi. Hadid, bu süreçte kendisine en çok sorulan konulardan biri olan hamilelik pozlarını paylaşmamasının nedenini açıkladı.

Zayn Malik ile beraberliğinden ilk bebeğini kucağına almaya hazırlanan Gigi Hadid, hamilelik pozlarını neden paylaşmadığını açıkladı. Ünlü model, "Paylaşmam gerektiğini düşünmüyorum. Koronavirüs salgını nedeniyle insanlar ölüyor. Ayrıca ırkçılık meselesi var. Sosyal medya bunlar için kullanılmalı." dedi.

Gigi Hadid'in hamilelik günlüğü...

Öte yandan yaklaşık 6 aylık hamile olan Gigi Hadid, geçtiğimiz günlerde açtığı başka bir canlı yayında giydiği yeşil-beyaz kareli gömleğinin açık kalan bölümünden büyüyen karnını göstermişti. İlk kez annelik duygusunu yaşayacak olan Gigi Hadid, bu süreçte hamilelik günlüğü tuttuğunu da dile getirmişti. Peki Gigi Hadid'in hamilelik açıklaması neden önemli?

Bu tarz açıklamalar çok şey anlatır

Çünkü Gigi Hadid, bu tavrıyla çok güzel bir farkındalığa değiniyor ve bütün dünyaları ben yarattım havasında olan insanları çok güzel eleştiriyor. 2020 yılı zaten yeteri kadar zor geçiyor. Gigi Hadid’in bunu çok güzel bir şekilde açıklaması ve asıl meselenin hamileliğinin olmadığını vurgulaması benim çok hoşuma gitti ve hayranlığım daha da arttı doğrusu. Öylesine söylemiyorum. Bu tarz açıklamalar çok şey anlatır ve insan bir anda kendi algısını ortaya koyar. Bu açıklamadan sonra eminim ki çok güzel bir anne olacak Gigi Hadid.

Benzer İçerikler