Gündem 12. Ankara Kitap Fuarı başlıyor

12. Ankara Kitap Fuarı başlıyor

01.02.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

Eylül Fuarcılık tarafından 16-26 Şubat 2018 tarihleri arasında ATO Congresium’da düzenlenecek Ankara Kitap Fuarı, kapılarını on ikinci kez açmaya hazırlanıyor.

12. Ankara Kitap Fuarı başlıyor

300’ü aşkın yayınevi ve sivil toplum kuruluşunun katılacağı fuarda, on gün süresince söyleşi, panel, şiir dinletileri ve çocuk aktiviteleriyle birlikte 1000’den fazla etkinlik gerçekleştirilecek. Festivalin onur yazarı da, sinema eleştirmeni Atilla Dorsay.

Haberin Devamı

Ankara Sahaf Festivali ile birlikte düzenlenecek olan fuar, kitapların gücünü keşfetmek üzere hazırlanan etkinlik programı ve on binlerce kitap çeşidi ile okurları için hazırlanıyor. 22 sahafın da hazır bulunacağı kitap fuarında okurlar birbirinden ilginç sahaf stantlarnda kitaplar ve plaklarlakarşılaşacak.

Glukhovsky de geliyor

Fuar da Dorsay için onur yemeği verilmişti. Ankara Kitap Fuarı bu yıl 1979 doğumlu Rus gazeteci ve bilim-kurgu roman yazarı Dmitry Glukhovsky’yi de ağırlayacak. Yayın sponsorunun Radyo 7 olacağı fuarın girişi hafta içi öğrenci, öğretmen, engellilere ücretsiz olacak. Ankara Kitap Fuarı her gün 10.00 ile 20.00 saatleri arasında ziyaret edilebilir.