Gündem 18 Kasım Show TV yayın akışından neler var?

18 Kasım Show TV yayın akışından neler var?

18.11.2016 - 13:43 | Son Güncellenme:

Show TV yayın akışı her gün olduğu gibi bugün de internet üzerinden paylaşıldı. Show TV yayın akışı listesi ile tüm programların başlama saatlerini öğrenebilirsiniz. Show TV yayın akışı listesi ve daha fazlası haberimizde yer alıyor!

18 Kasım Show TV yayın akışından neler var

Show TV’de yer alan dizi ve programlar seyircilerin sevdiği tarzda yapılmaktadır. Seyircilerin beğenisi ve izleme oranı Show TV tarafından en çok dikkate alınan faktördür. Bu sebepten dolayı Show TV en çok izlenen kanallar arasında yerini almaktadır. Bu özelliğiyle dikkat çeken Show TV yayın akışlarına da büyük önem göstermektedir. Show TV yayın akışları tamamen seyircilerin geri dönüşleri dikkate alınarak düzenlenmektedir. Seyircilere göre düzenlenen yayın akışları reyting kuşaklarında genel olarak üst sıralarda yer alır. Show TV’nin geniş yayın akışına sayfasından ulaşabilirsiniz. 18 Kasım Show TV yayın akışı ise haberimizde yer almaktadır. 18 Kasım Show TV yayın akışında bulunan tüm yayınları haberin devamında bulabilirsiniz. Tüm yayınlar ile birlikte sevilen programların ayrıntılı açıklamasına da ulaşabilirsiniz. 18 Kasım Show TV yayın akışı haberimizde!

Haberin Devamı

Tüm Kanalların Yayın Akışı İçin TIKLAYINIZ!

Yukarıda verilen linkler bilgilendirme amaçlıdır

18 Kasım Show TV Yayın Akışında Neler Var?

20.00 Güldür Güldür Show

Güldür Güldür Show birbirinden farklı ve yepyeni bölümleriyle Show TV’de izleyicileri güldürmeye devam ediyor. Eğlence programları arasında en çok izlenen program olan Güldür Güldür Show izleyicilerini kahkahaya boğuyor. Profesyonel oyuncu kadrosuyla ve yaptıkları oyunlarla Güldür Güldür Show oldukça başarılı bir program. Bu başarılarını reyting sonuçları ile ispatlamaktadırlar. Güldür Güldür Show profesyonel oyunca kadrosunda Alper Kul, Doğa Rutkay, Onur Buldu, Aylin Kontente, Çağlar Çorumlu, İrem Sak, Onur Atilla, Derya Karadaş, Meltem Yılmazkaya, Burak Topaloğlu, Uğur Bilgin, Özgün Aydın, Kıvanç Baran Aslan, Korhan Hepduran ve Ali Sunal yer alıyor. Güldür Güldür Show eğlence severler için saat 20.00’da Show TV ekranlarında olacak.

Haberin Devamı

23.15 Çarkıfelek

Çarkıfelek Mehmet Ali Erbil’in sunumuyla gerçekleşen hem yarışma hem de eğlence programıdır. Her bölümünde ünlü konukların katılımıyla Çarkıfelek yarışmasında eğlence hiç ama hiç eksik olmuyor! Çarkıfelek’te her gün 21 seyirci arasından şanslı üç kişi seçiliyor ve bu kişiler yarışmada bulunan bulmacaları çözmeye çalışıyor. Bulmacaları diğerlerinden önce başarıyla çözen yarışmacı büyük ödüllerden birine sahip olma hakkı kazanıyor. Büyük ödüller arasında 5.000 TL Hediye Çeki, Teknoloji Paketi, Ev Sinema Sistemi, Motosiklet ve büyük ödül Araba bulunuyor. Yarışmacılar bu harika hediyeler için yarışacaklar. Son oyunda doğru zarfı seçen yarışmacı en büyük ödül Arabanın sahibi olabiliyor! Çarkıfelek bugün saat 23.15’te Show TV’de tüm seyircileri ile buluşuyor.

18 Kasım Show TV yayın akışında bulunan diğer tüm programlar;

· GELİN EVİ

· ZAHİDE YETİŞ VE MUSTAFA KARATAŞ’LA CUMA SABAHI

· NURSEL’İN EVİ

· EVLENECEKSEN GEL

· SHOW HABER

· GÜLDÜR GÜLDÜR SHOW

· ÇARKIFELEK

· PİRAMİT

· CESUR YÜREK

· AŞK LAFTAN ANLAMAZ

18 Kasım Show TV yayın akışında bulunan tüm yayınlar ile ilgili detaylı bilgilere Show TV yayın akışından erişebilirsiniz. Programların saatleri ve yayın ipuçlarının tümü Show TV yayın akışında yer almaktadır. Bilgi almak isteyen izleyicilerin Show TV yayın akışına giriş yapması gerekmektedir.