Gündem 2 aylık hamile kadına 47 bıçak darbesi

2 aylık hamile kadına 47 bıçak darbesi

18.07.2012 - 12:44 | Son Güncellenme:

.

2 aylık hamile kadına 47 bıçak darbesi

BALAT Mahallesi Esnaf Loncalı Sokak 39 numaralı binanın 2’nci katında 2 aylık hamile olduğu öğrenilen Mahmure Karakule, nikahsız yaşadığı eşi tarafından çocuklarının gözü önünde hunharca katledildi.

Haberin Devamı

Saat 00.30 sıralarında gerçekleşen cinayet edinilen bilgiye göre şöyle gelişti: 31 yaşındaki Zülfikar Bakır, 2 aylık hamile olan 19 yaşında ki Mahmure Karakule’yi 47 yerinden bıçaklayarak öldürdü. Karakule’nin darbeyi en fazla göğüs ve boğaz bölgesinden aldığı belirtildi. Zülfikar Bakır’ın karısını bıçaklamadan önce de sopayla dövdüğü iddia edildi.

POLİSE TESLİM OLDU

Eşini hunharca öldürdüğü iddia edilen zanlı suç aleti bıçakla birlikte yanına biri 1,5 diğer 5 yaşında olan 2 çocuğunu da alarak Şehit Tevfik Fikret Polis Merkezi’ne giderek teslim oldu. Zanlının teslim olmasının ardından şahsın oturduğu adrese gelen polis kan gölüne dönmüş daireyle karşılaştı. Her hangi bir ihtimale karşı olay yerine gelen sağlık ekipleri kadının yaşayıp yaşamadığını kontrol etti. Yapılan kontrolde genç kadının hayatını kaybettiği ortaya çıktı.

ŞİDDET GÜNDÜZ BAŞLADI

Haberin Devamı

Olay Yeri İnceleme Ekipleri evde detaylı bir inceleme yaptı. Kadının cesedi incelemelerin ardından Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Kadının cesedi çıkartılılırken bir komşu kadın, "14 yaşından beri çile çekiyor, işkence görüyor. Belki mezarında rahat eder" dedi. Komşularının iddiasına göre gündüz başlayan şiddet gün boyu sürdü. Kimliğinin açıklanmasını istemeyen bir kişi, "Gündüz aile kavgası yüzünden buraya polis geldi. Bizim defalarca telefon etmemize rağmen polis eve girip şahsı gözaltına almadı" dedi.

TESLİM OLDU

Fatih’te tartıştığı hamile karısını çocuklarının yanında öldüren zanlı, teslim oldu.

Balat Ayvansaray Mahallesi Esnaf Loncalı Sokak üzerindeki 3 katlı bir apartmanın son katında akli dengesi bozuk olduğu ileri sürülen Zülfikar Bakır (31) ile nikahsız yaşadığı ve hamile olduğu öğrenilen Mahmure Karakule (19) tartışmaya başladı.

Tartışmanın büyümesi üzerine Zülfikar Bakır, Mahmure Karakule’yi, 2 çocuğunun gözleri önünde bıçaklayarak öldürdü.

Yapılan incelemede 47 yerinden bıçaklandığı tespit edilen Karakule’nin cesedi, Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.

Zanlı Zülfikar Bakır, yanına iki çocuğunu da alarak, suç aleti bıçakla birlikte Şehit Tevfik Fikret Polis Merkezi’ne giderek teslim oldu.

Bakır’ın akli dengesinin bozuk olduğunu iddia eden mahalle sakinleri, ”Zülfikar Bakır ile Mahmure Karakule arasındaki tartışma gündüz saatlerinde başladı. Hava kararıncaya kadar da sürdü. Hatta gündüz vakti aile kavgası ihbarı üzerine polis ekipleri bile geldi. Saat 00.30 sıralarında şiddet yerini cinayete bıraktı” şeklinde konuştu.

Yazarlar