Gündem 2 Nisan Süper Loto canlı çekiliş sonuçları yayınlandı - 650. hafta Süper Loto sonucu hızlı sorgulama ekranı

2 Nisan Süper Loto canlı çekiliş sonuçları yayınlandı - 650. hafta Süper Loto sonucu hızlı sorgulama ekranı

02.04.2020 - 23:33 | Son Güncellenme:

Süper Loto çekilişi için geri sayım sona erdi ve haftanın kazandıran numaraları belli oldu. Milyonlarca vatandaşımızın şansını denediği Süper Loto'da bugün 650. hafta çekilişi gerçekleştirildi. İşte 2 Nisan 2020 Süper Loto çekilişi sonuçları ve sonuç sorgulama ekranı...

2 Nisan Süper Loto canlı çekiliş sonuçları yayınlandı - 650. hafta Süper Loto sonucu hızlı sorgulama ekranı

Süper Loto'da heyecan fırtınası bu akşam gerçekleştirilen 650. çekilişle devam etti. Peki bu akşam hangi şanslı numaralar vatandaşlarımıza ikramiye kazandırdı? İşte 2 Nisan Süper Loto çekiliş bilet büyük ikramiye sonuçları, milliyet.com.tr Sayısal Loto sayfası üzerinden sonuçları öğrenebilirsiniz. İşte o link ve kazandıran şanslı numaralar...

Haberin Devamı

2 NİSAN SÜPER LOTO ÇEKİLİŞİ SONUÇLARI

1, 8, 40, 43, 44, 46,

2 Nisan Süper Loto canlı çekiliş sonuçları yayınlandı - 650. hafta Süper Loto sonucu hızlı sorgulama ekranı


SÜPER LORO ÇEKİLİŞ SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Süper Loto

Süper Loto, Milli Piyango İdaresi tarafından düzenlenen, katılımcıların 1-54 rakamları arasında 6, 5, 4 ve 3 sayıyı doğru tahmin etmesiyle kazandığı bir şans oyunudur.

Çekiliş özel çekiliş küresi kullanılmak suretiyle oyun planına göre dağıtılacak ikramiyeleri kazanacak numaraların belirlenmesidir. Süper Loto oyunu çekilişleri Perşembe günleri yapılmaktadır.

İkramiyelerin, bayiler ve Şubelerce ödenme süreleri idarece belirlenir. İkramiyeler, çekiliş tarihinden itibaren 1 yıl geçtikten sonra zaman aşımına uğrar.

Sistem tarafından kabul edilmeyen sahte, tahrif edilmiş, yırtılmış, zaman aşımına uğramış, iptal edilmiş biletlere ikramiye ödenmez. Bir bilete ikramiye ödenebilmesi için en az çekilen sayılar, barkot, bilet güvenlik numarası ve arka yüzündeki bilet seri numarasının açık şekilde okunması gerekir.

Haberin Devamı

Süper Loto oyununda büyük ikramiye bilen olmadığı sürece diğer haftalara devredecektir.

Süper Loto'da 3 ve 4 numarayı doğru tahmin eden talihlilere ikramiyeleri yetkili loto bayileri ve şubelerinden, 5 numarayı doğru tahmin eden talihlilere ikramiyeleri loto bayileri ve Milli Piyango İdaresi şubelerinden ve 6 numarayı doğru tahmin eden talihlilere ikramiyeleri Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü ile Şube Müdürlüklerince (Şube Müdürlükleri 500.000 TL.'ye kadar) ödenmektedir.