Gündem 2018 KPSS lisans sınav sonuçlarının açıklanma tarihi belli oldu!

2018 KPSS lisans sınav sonuçlarının açıklanma tarihi belli oldu!

15.08.2018 - 09:11 | Son Güncellenme:

KPSS lisans sınav sonuçları için binlerce memur adayının gözü kulağı ÖSYM tarafından yapılacak olan açıklamaya dikilmiş durumda! 22 Temmuz'da başlayan KPSS maratonu 5 Ağustos'ta sona erdi. Peki KPSS lisans sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?

2018 KPSS lisans sınav sonuçlarının açıklanma tarihi belli oldu

KPSS lisans sınavı için heyecanlı bekleyiş devam ediyor. Binlerce memur adayını yakından ilgilendiren KPSS sınavının ardından adaylar sonuçların açıklanacağı tarihi merak içinde beklemeye başladı. Peki KPSS lisans sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?

Haberin Devamı

KPSS LİSANS SINAV SONUÇLARI HANGİ TARİHTE AÇIKLANACAK?

KPSS lisans maratonu, 22 Temmuz tarihinde gerçekleştirilen Genel Kültür Genel Yetenek ve Eğitim bilimleri sınavları ile başladı. Bir hafta sonra 28-29 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirilen KPSS alan bilgisi sınavları ile devam etti. 5 Ağustos tarihinde gerçekleştirilen KPSS ÖABT sınavı ile sona eren KPSS maratonun ardından sınav soru ve cevapları adayların erişimine sunuldu. KPSS lisans sınav sonuçlarının 31 Ağustos tarihinde ÖSYM'nin resmi sitesi üzerinden adayların erişimine sunulması bekleniyor.