Gündem Aras Kargo kaça kadar açık, kaçta kapanıyor? 2024 Aras Kargo çalışma saatleri

Aras Kargo kaça kadar açık, kaçta kapanıyor? 2024 Aras Kargo çalışma saatleri

09.01.2024 - 11:07 | Son Güncellenme:

İnternet alışverişinin daha sık tercih edildiği son günlerde kargo şirketlerinden paket bekleyen vatandaşlar Aras Kargo'nun hangi saatler arasında çalıştığını merak ediyor. Peki, Aras Kargo saat kaçta açılıyor, kapanıyor? İşte 2024 Aras Kargo çalışma saatleri...

Aras Kargo kaça kadar açık, kaçta kapanıyor 2024 Aras Kargo çalışma saatleri

Not: Mesai saatlerinde değişiklikler olabilir. İlgili merkezin saat kaça kadar açık olduğunu ve saat kaçta kapandığını öğrenmek için telefon üzerinden arayarak bilgi almanızı öneririz.

Her gün yüzbinlerce kargo dağıtmayı yurt içi ve yurt dışına kargo dağıtan Aras Kargo'nun çalışma saatleri vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Kargo gönderecek veya alacak kişiler "Aras Kargo kaçta açılıyor, kapanıyor?" diye soruyor.

Haberin Devamı

ARAS KARGO KARGO ALIMI VE TESLİMATLARDA KORONAVİRÜS ÖNLEMLERİ

Kargo alımları ve teslimatlarında müşteri ile kuryeler arasında Sağlık Bakanlığı'nın önerdiği şekilde en az 1 metre mesafe bırakılmasına özen gösteriliyor.

Kargo teslimi temassız teslimata dikkat ediliyor. TC kimlik kartları çipli ise temassız okutuluyor.

Maske ve tek kullanımlık eldiven gerekli durumlarda kullanılması için tedarik ediliyor.

Şube içine en fazla 3 müşteri alınıyor.

ARAS KARGO ÇALIŞMA SAATLERİ

Aras Kargo şubeleri çalışma yani mesai saatleri hafta içi pazartesiden, cuma gününe kadar 08:30 ile 18:00 arasındadır. Hafta sonları ise cumartesi 08:30 ile 13:00 arasında şubeler hizmet vermektedir. Pazar günleri ise tüm şubeler kapalıdır. Bu çalışma saatlerinde Türkiye genelinde bulunan tüm Aras Kargo şubeleri için geçerlidir.

Haberin Devamı

Aras Kargo merkez binası, Rüzgarlıbahçe Mahallesi Yavuzsultanselim Caddesi No:2 Aras Plaza Kavacık/İstanbul adresinde bulunmaktadır. Aras Kargo merkez şubesine 216 538 55 00 numaralı telefon aracılığıyla veya 216 538 56 52 faks numarasıyla erişebilirsiniz.

ARAS KARGO MÜŞTERİ HİZMETLERİ

Aras Kargo Müşteri Hizmetlerine 4442552 numara ile iletişim sağlayabilirsiniz.

Adresten alım talebinde bulunmak için gönderiniz olduğunu en geç saat 16:30' a kadar Aras Kargo şubelerimize haber verebilir ya da haftaiçi saat 15:30, cumartesi günleri saat 12:00 'a kadar 444 25 52 numaralı Çağrı Merkezimizi arayarak bildirebilirsiniz.

SAAT KAÇA KADAR ŞUBEDEN KARGO TESLİM EDEBİLİRİM?

Gönderinizi şubemize siz teslim etmek istiyorsanız hafta içi 17.30 'a kadar Cumartesi günleri ise saat 13.00 'a kadar kargonuzu teslim alabiliyoruz. Pazar günleri hizmet veremiyoruz.

ARAS KARGO ŞUBELERİ İÇİN TIKLAYINIZ