Gündem Bauhaus çalışma saatleri (kaçta açılıyor/kapanıyor) - 2020 Bauhaus mağazaları kaça kadar açık, sabah saat kaçta mesaiye başlıyor?

Bauhaus çalışma saatleri (kaçta açılıyor/kapanıyor) - 2020 Bauhaus mağazaları kaça kadar açık, sabah saat kaçta mesaiye başlıyor?

21.01.2020 - 11:37 | Son Güncellenme:

Bauhaus çalışma saatleri Bauhaus kaçta açılıyor? Bauhaus'tan alışveriş yapmak isteyen vatandaşlar mağazanın çalışma saatlerini merak ediyor. Ev eşyalarının satıldığı Bauhaus'a gidecek olan vatandaşlar çalışma saatlerini merak ediyor. Dünyanın birçok yerinde mağazası olan Bauhaus kaçta hizmet veriyor?

Bauhaus çalışma saatleri (kaçta açılıyor/kapanıyor) - 2020 Bauhaus mağazaları kaça kadar açık, sabah saat kaçta mesaiye başlıyor

Bauhaus çalışma saatlerini sizler için derledik. Bauhaus'ta işi olan vatandaşlar mesai saatlerini merak ediyor. Bauhaus, Türkiye'de saat 10'da açılıyor ve 22.00'ye kadar hizmet veriyor.

Haberin Devamı

BAUHAUS BAYRAM GÜNLERİ ÇALIŞMA SAATLERİ

Bauhaus Ramazan Bayramı ve Kurban Bayramı gibi dini bayramlarda bayramın ilk günü kapalıdır. Fakat ikinci günü saat 12. 00 ile 20.00 arası hizmet verir. Diğer günler ise standart çalışma saatlerine devam ederler.

BAUHAUS MÜŞTERİ HİZMETİ NUMARASI

Bauhaus'ta aldığınız herhangi bir üründe sorun yaşar ya da bilgi almak isterseniz müşteri hizmetlerini arayabilirsiniz. Bauhaus müşteri hizmetleri numarası ise şöyle: 0850 211 98 53