Gündem Teknosa çalışma saatleri (kaçta açılıyor/kapanıyor) - 2020 Teknosa mağazaları kaça kadar açık, sabah saat kaçta mesaiye başlıyor?

Teknosa çalışma saatleri (kaçta açılıyor/kapanıyor) - 2020 Teknosa mağazaları kaça kadar açık, sabah saat kaçta mesaiye başlıyor?

21.01.2020 - 11:42 | Son Güncellenme:

Teknosa çalışma saatleri Teknosa kaçta açılıyor? Teknosa'dan alışveriş yapmak isteyen vatandaşlar mağazanın çalışma saatlerini merak ediyor. Teknoloji mağazalarını ziyaret etmek isteyenlerin uğrak noktalarından biri olan Teknosa çalışma saatleri ve Teknosa ürün değişim süreçleri haberimizde.

Teknosa çalışma saatleri (kaçta açılıyor/kapanıyor) - 2020 Teknosa mağazaları kaça kadar açık, sabah saat kaçta mesaiye başlıyor

Teknosa çalışma saatlerini sizler için derledik. Teknosa'da işi olan vatandaşlar mesai saatlerini araştırıyor. Teknosa mağazalarını 10.00'da açıyor ve 22.00'ye kadar hizmet veriyor.

Haberin Devamı

TEKNOSA İLETİŞİM BİLGİLERİ

Teknosa genel müdürlüğü İstanbul Maltepe'de bulunuyor. Çağrı merkezi numarası ise 0850 222 55 99. Online alışveriş de yapabileceğiniz Teknosa 2000 yılında kuruldu.

TEKNOSA DEĞİŞİM SÜRECİ

Teknosa, hijyen gibi nedenlerle belirlenen sınırlı ürün grupları hariç tüm ürünlerde, müşterilerine 30 gün değişim imkanı sunmaktadır.

 

 

Yazarlar