Gündem 25 Kasım SHOW TV Yayın akışında neler var?

25 Kasım SHOW TV Yayın akışında neler var?

25.11.2016 - 11:26 | Son Güncellenme:

25 Kasım SHOW yayın akışında bulunan eğlence programları, dizi ve filmleri sayesinde keyifli vakit geçirebilirsiniz. 25 Kasım SHOW TV yayın akışına ait detaylı bilgilere sahip olabilir ve gün içerisinde SHOW TV yayın akışını öğrenebilirsiniz.

25 Kasım SHOW TV Yayın akışında neler var

25 kasım SHOW yayın akışı, 07:15'te Gelin Evi ile başlıyor.. Nasıl bir gelin adayı olduklarını İspat etmek için 5 gelin adayı her gün birbirinin evlerini ziyaret ediyorlar. Haftanın sonunda 5 tam altın kazanma şansları var.

Haberin Devamı

25 kasım SHOW TV yayın akışı saat 09:30'da Zahide YETİŞ ve Murat KARATAŞ ile isimli programla devam ediyor. Bizden biri, içten samimi anlatımıyla halkımızın beğenisini ve sevgisini kazanan Zahide YETİŞ yaşanmış hikayeler, yemek tarifleri, sağlık haberleri, bitkisel ilaçlar, kendi alanlarında uzmanlaşmış birçok ünlü konuk ile birlikte size hayata dair aynı zamanda keyifli bilgiler paylaşıyor. Her cuma Prof. Dr Murat Karataş'ın katılımlarıyla devam ediyor.

TÜM KANALLARIN YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

Yayın akışında yer alan bir diğer program da Nursel'in Evi saat 12:00'de yayında. Eski var mısın yok musun yarışmacılarından Nursel ENGİN, programda evinde misafirlerini ağırlayarak , yemekten ev temizliğine, güzellik sırlarından hobi bahçe işlerine hayata dair birçok püf noktasının yer aldığı hayatınızı kolaylaştıracak bir çok bilgiyle karşınıza çıkıyor.

Haberin Devamı

25 kasım SHOW TV yayın akışı saat 13:00'te Gelin Evi programı 2. sezon 5. bölümü ile karşınıza çıkıyor.

Seda SAYAN ve Uğur ARSLAN'ın sunduğu evlilik programı Evleneceksen Gel 25 kasım SHOW TV yayın akışında saat 15:00'te yayında olacak. Hayatlarına yepyeni bir sayfa açmak isteyen gelin ve damat adaylarının sesini duyurmak, onlara uygun eş adayını bulmak için ekran karşısına geçiyorlar.

18:45'te Show Haber ile devam ediyor. Tecrübeli sunucu Jülide ATEŞ'in sunumuyla tarafsız ve doğru haber ve yeni haftada gündemin nabzını tutmak için haber saatinde ekranda olun.

Saatler 20:00'yi gösterdiğinde sizleri kahkahalara boğacak bir program yayında olacak. Ali Sunal'ın yönetip sunduğu Güldür Güldür, birbirinden keyifli skeçleriyle, sizleri kahkahaya boğacak program yepyeni bölümüyle canlı yayınıyla ekranlarınızda olacak. Artık canlı yayınlanmaya başlayan program, sizlere oldukça eğlenceli ve keyifli anlar yaşatacak.

Yayın akışında saat 23:15'te Türkiye'nin 1 numaralı şovmeni Mehmet Ali Erbil'in sunumuyla Çarkıfelek ekranlarda olacak. Yepyeni içeriği, muhteşem konukları ve büyük ödülleriyle geceniz renk katacak.