Gündem 27 Ocak On Numara çekiliş sonuçları sorgulama ekranı! MPİ On Numara çekilişi açıklandı, hangi numaralar kazandırdı?

27 Ocak On Numara çekiliş sonuçları sorgulama ekranı! MPİ On Numara çekilişi açıklandı, hangi numaralar kazandırdı?

28.01.2020 - 20:32 | Son Güncellenme:

On Numara oyununda haftanın merakla beklenen çekilişi dün akşam gerçekleştirildi. 81 ildeki milyonlarca vatandaşımızın bir umut para kazanma isteğiyle oynadığı On Numara çekilişi saat 21:15'te gerçekleştirildi. İşte 27 Ocak 2020 On Numara çekilişinde haftanın kazandıran şanslı numaraları ve ikramiye sonuçlarının öğrenilebileceği sonuç sorgulama ekranı...

27 Ocak On Numara çekiliş sonuçları sorgulama ekranı MPİ On Numara çekilişi açıklandı, hangi numaralar kazandırdı

On Numara'nın büyük ikramiyesi her haftanın Pazartesi günü milyonlarca kişinin hayalini süslüyor. Yurt genelinde şansını deneyen milyonlarca vatandaş aldıkları biletlerle şansını deniyor. Peki yine büyük bir heyecan fırtınasına sahne olan 27 Ocak On Numara çekiliş sonuçlarında hangi şanslı numaralar kazandırdı? İşte canlı yayında gerçekleştirilen 27 Ocak 2020 On Numara çekilişi bilet, ikramiye, sonuç sorgulama ekranı...

27 OCAK ON NUMARA ÇEKİLİŞ SONUÇLARI

1, 3, 4, 5, 6, 8, 10, 15, 17, 19, 31, 34, 41, 46, 48, 50, 52, 59, 62, 64, 68, 76

27 Ocak On Numara çekiliş sonuçları sorgulama ekranı MPİ On Numara çekilişi açıklandı, hangi numaralar kazandırdı




ON NUMARA SONUÇ SORGULAMA EKRANI

Haberin Devamı

Oyunun Özellikleri

İdaremizce 06.08.2002 tarihinden itibaren yeni bir on-line Sayısal Oyun daha oynatılmaya başlatılmıştır.

On Numara adı verilen bu oyunda; oyun kuponlarının üzerindeki her bir kolonda yer alan 1 ile 80 arasındaki numaralardan, çekilişle belirlenecek olan 22 adet numaradan; 10, 9, 8, 7 ve 6 numarayı doğru tahmin edenler ile hiçbir numarayı doğru tahmin edemeyenler ikramiyeye hak kazanmaktadır.

İştirakçiler, her bir kolonda, on adet numara işaretleyerek oyuna katılabilmektedir. Oyuna istenilen sayıda kolonla katılmak mümkündür. Çoklu çekiliş işaretlemek suretiyle aynı numaralar 2, 3 ve 4 çekiliş için de oynanabilir. On Numara oyununa sen-seç ile de katılmak olanaklıdır.

On Numara oyunu çekilişleri haftada bir kez Pazartesi günleri yapılmaktadır. On Numara oyunu çekilişlerinde ikramiye kazanan talihlilerin ikramiyeleri,Hiçbir numarayı doğru tahmin edemeyenler ile 6 ve 7 bilenlerin ikramiyelerini bayiler, 8 ve 9 bilenlerin ikramiyelerini bayiler ve MPİ Şubeleri, 10 bilenlerin ikramiyeleri Genel Müdürlük ile Şube Müdürlüklerince (Şube Müdürlükleri 500.000 TL.'ye kadar) ödenmektedir.

Haberin Devamı

On Numara oyununa 18 yaşından küçük olanlar katılamazlar, kazanan biletlere ikramiye ödenmesini isteyemezler.

On Numara oyununda, çekiliş tarihinden itibaren 1 (bir) yıl içinde ibraz edilmeyen ikramiyeler zaman aşımına uğrar ve ödenmez.

On Numara oyunundan elde edilecek gelir, İdaremizin diğer tüm oyunlarında olduğu gibi kanunlarla belirlenen faaliyetlere kaynak olarak aktarılmaktadır. Bunlar; Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu, Türkiye'nin Tanıtımı, Olimpiyat Oyunları ile Savunma Sanayii Destekleme Fonu'dur.