Gündem 3 gün kaçabildi! Boş villada yakalandı

3 gün kaçabildi! Boş villada yakalandı

25.07.2020 - 13:31 | Son Güncellenme:

İstanbul'da boşandığı eski eşine 2 yıldır cehennem hayatı yaşatan Tarık K. polis baskınıyla yakalandı. Sorgusu biten şüpheli adliyeye sevk edildi.

3 gün kaçabildi Boş villada yakalandı

İstanbul Bakırköy'de eşinden 2 yıl önce boşanan 29 yaşındaki Rüya K., eski eşi Tarık K. tarafından önce iş yerinde daha sonra evinde darp edildi. 20 Temmuz'da Bakırköy'de yaşanan olayı araştıran polis ekipleri, eski koca Tarık K.'yi bulmak için çalışmalara başladı.

Haberin Devamı

Yakalanmamak için telefon hatlarını sürekli değiştirdiği ve 27 suç kaydı bulunduğu öğrenilen Tarık K., en son 20 Temmuz günü  eşinin Bakırköy’deki evinin önüne giderek havaya ateş etti.

ESKİ EŞİNE CEHENNEM HAYATI YAŞATTI

Yaşanan olayın ardından evinden dışarıya çıkamayan ve ölüm korkusu yaşamaya başlayan Rüya K., sosyal medyadan “Yardım edin” çağrısında bulundu.  

Rüya K. yaşadıklarını şu sözlerle anlattı: “Evli kaldığım 4 ay boyunca şiddet gördüm. Ailemin yanına döndüm. İş yerimi basarak beni dövdü. Söylediklerini yapmadığım için iş yerindeki arkadaşlarımı rahatsız ediyordu. O kadar şantaj ve tehditle iş yaptırdı ki bana, evliyken çektirdiği açık fotoğrafları aileme atmakla tehdit etti. En son evimi basıp beni dövdü. Evimin önüne gelerek silahla ateş etti. Elektronik kelepçesi onaylandı ama yakalanamadığı için takılamadı. 3 haftadır evden çıkamıyorum, can güvenliğim yok çok korkuyorum.”

Haberin Devamı

3 gün süren takip sonunda Tarık K.'nın Beylikdüzü Sahil Mahallesi üzerinde bulunan terk edilmiş bir villa içerisinde saklandığı tespit edildi

Bakırköy Asayiş Büro ekipleri ve İnfaz Büro ekiplerinin beraber düzenlediği operasyon ile Tarık K. ve bir arkadaşı yakalanarak gözaltına alındı.

Tarık K.'nın yakalandığı ev içerisinde yapılan aramalarda ise 1 adet tabanca, polis yeleği, polis rozeti ve çok sayıda askeri kamuflaj ele geçirildi. Villanın önüne park edilen otomobili inceleyen ekipler araca polis sireni takılı olduğunu tespit etti.                

Bakırköy Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro ekipleri tarafından sorgusu tamamlanan Tarık K. Bakırköy Adliyesi'ne sevk edildi. Şüphelinin 27 suç kaydı olduğu öğrenildi.

3 gün kaçabildi Boş villada yakalandı