Gündem 3 isim daha komisyona ifade verdi

3 isim daha komisyona ifade verdi

28.10.2014 - 02:30 | Son Güncellenme:

TBMM’de 4 eski bakanla ilgili yolsuzluk ve rüşvet iddialarını incelemek için kurulan soruşturma komisyonu, Çağlayan’daki İstanbul Adalet Sarayı’ndaki çalışmalarına devam ediyor.

3 isim daha komisyona ifade verdi

2 Ak Parti, 1 CHP milletvekilinden oluşan komisyon dün 17 Aralık soruşturması kapsamında haklarında takipsizlik kararı verilen eski Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar’ın oğlu Abdullah Oğuz Bayraktar ile işadamları Ali Ağaoğlu ve Mehmet Ali Aydınlar’ı bilgilerine başvurulmak üzere adliyeye davet etti. Tanıklık yapmak istemediklerini belirterek komisyona bilgi vermeyen Güler ve Zarrab’ın aksine dün adliyeye gelen 3 isim de yaklaşık birer saat komisyon üyeleri ile görüştü.
Bayraktar’ın avukatı Fatih Erdöl, adliye önünde basın mensuplarına kısa bir açıklama yaptı. Erdöl, diğer basın mensuplarıyla birlikte Cihan Haber Ajansı’nın (CHA) logosunun bulunduğu mikrofonu ile bekleyen muhabiri görünce, “Cihan varsa konuşmam” dedi. Bunun üzerine CHA muhabiri de, “Tamam çeksin arkadaşlar, sorun değil” diyerek görüntü almadı.