Gündem3 kişinin yaralandığı olayda şok sözler: Zeki Müren’e selam, babama kimse yanlış yapamaz

3 kişinin yaralandığı olayda şok sözler: Zeki Müren’e selam, babama kimse yanlış yapamaz

14.09.2025 - 12:50 | Son Güncellenme:

Aksaray’da sanayi sitesinde çıkan kavgada levye, tornavida ve sopalar havada uçuştu. 3 kişi yaralandı, 3 kişi tutuklandı. Adliyeye sevk edilen zanlılardan biri gazeteciye öpücük atıp, “Zeki Müren’e selam” diyerek şaşkına çevirdi.

Olay, 11 Eylü'de Bahçesaray Mahallesi Yeni Sanayi Sitesi A-2 blokta bulunan bir iş yerinde yaşandı. Edinilen bilgiye göre, Cevdet A. (54), Mahmut T. ve Barış A., akrabaları olan Berat A., Berkay A. ve Çapan G. ile aralarında ‘Çırak dövme' meselesi yüzünden tartışma çıktı. 

Haberin Devamı

Tartışma kısa sürede kavgaya dönüşünce Berat A., Berkay A. ve Çapan G. iş yerinden ellerine geçirdikleri levye, tornavida ve sopalarla karşı tarafı darp etti.

Cevdet A. (54), Mahmut T. ve Barış A.'nın yaralandığı olay diğer esnaflar tarafından 112 Acil Çağrı Merkezine bildirildi. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Yaralı 3 şahıs ambulanslarla Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisine kaldırılırken, olayı gerçekleştirdiği iddia edilen diğer 3 şüpheli polis ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı.

3 kişinin yaralandığı olayda şok sözler: Zeki Müren’e selam, babama kimse yanlış yapamaz

"EN KISA SÜREDE YANINIZDAYIM"

Emniyetteki işlemlerinin ardından Aksaray Adliyesine sevk edilen Berat A., Berkay A. ve Çapan G. adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderilirken, adliye çıkışı Berat A. kendini görüntüleyen gazeteciye öpücük attı. Ardından adliye önünde bekleyen yakınlarına, "En kısa sürede yanınızdayım" diyen Berat A., "Babama kimse yanlış yapamaz. Zeki Müren'e selam" dedi. Polis aracına bindirilen şahıslar cezaevine götürüldü.

Haberin Devamı

EN ÇOK OKUNANLAR

KEŞFETYENİ

İlgili Haberler