Telefon Kodu 374 Nerenin Telefon Kodu? +374 Hangi Ülkeye Ait?

374 Nerenin Telefon Kodu? +374 Hangi Ülkeye Ait?

25.09.2023 - 12:00 | Son Güncellenme:

Alan kodunun yazılmaması durumunda ilgili ülke ile telefon bağlantısı sağlanamaz. Her ülke için farklı olarak belirlenen alan kodu zaman içinde değişen rakamlar değildir, her biri sabittir. 374 alan kodu da bir ülkeye aittir. 374 alan kodunun hangi ülkeye ait olduğunu sizler için inceledik.

374 Nerenin Telefon Kodu +374 Hangi Ülkeye Ait

Herhangi bir ülkeyi telefonla aramak için numaranın başına 00'ın ardından alan kodunun yazılması gerekir 00 ifadesi artı simgesi ile de gösterilir. Şehir içi aramalarda alan kodunun başına tek 0 konulur. Ardından alan kodu yazılarak telefon numarası çevrilir.

Haberin Devamı

374 Nerenin Telefon Kodu?

374 Bolu ilinin alan kodudur. Bolu, Batı Karadeniz bölgesinde yer alan bir kenttir. Ankara, Kütahya, Bilecik, Eskişehir, Çankırı, Karabük ve Zonguldak ile sınırı vardır. Yemekleri ile ünlü olan bu kentin %64'ü çayır ve meralar ile kaplıdır.

+374 Hangi Ülkeye Ait?

374 Ermenistan'ın alan kodudur. Ermenistan bir Transkafkasya ülkesidir. Kafkasya'nın büyük dağ silsilesinin hemen güneyinde yer alır ve Asya'nın kuzeybatı ucunu sınırlar. Kuzey ve doğuda Gürcistan ve Azerbaycan ile sınır komşusudur. Güneydoğu ve batıdaki komşuları ise sırasıyla İran ve Türkiye'dir. Ermenistan'ın başkenti Erivan'dır.

 

Yazarlar