Gündem 4 laptopun başında 4 adam... Sebebini duyunca çok şaşıracaksınız!

4 laptopun başında 4 adam... Sebebini duyunca çok şaşıracaksınız!

08.09.2018 - 12:07 | Son Güncellenme:

İstanbul Ataşehir'de yasa dışı tombala oynandığı belirlenen 2 adrese yapılan operasyonlarda kumar oynamaya yer ve imkan sağlayan 2 kişi ile kumar oynadıkları tespit edilen 17 şahıs yakalandı.

4 laptopun başında 4 adam... Sebebini duyunca çok şaşıracaksınız

Ataşehir ilçe Emniyet ekipleri, yaptıkları çalışmalar ve aldıkları ihbarlar doğrultusunda, Ataşehir ilçe sınırlarında bulunan bir ev ile bir işyerinde sanal tombala oynatıldığını tespit etti. Tespitin ardından suçüstü yapmak için kumar oynayıcısı görünümüne girerek adreslere giden ekipler, kumarın oynanmaya başladığı gece saatlerinde harekete geçerek suçüstü yaptı.
Biri ikametgah, diğeri ise bir pasaj içerisinde bulunan mağazaya 4 Eylül ve 6 Eylül tarihlerinde düzenlenen operasyonlarda, kumar oynayan 15 şahısla, kumar oynatan ve yer temin eden G.E ve E.İ isimli şahısları suçüstü yakalayarak gözaltına alan ekipler, adreslerde yaptığı aramalarda ise kumardan temin edildiği belirlenen 1600 lira parayla, 26 adet bilgisayara el koydu.
Kumarhaneye çevrilen adreslerde kurulan büyük ekran bir TV üzerinden, bağlı bilgisayarlarla oynatıldığı tespit edilen ve sanal tombala olarak tabir edilen kumar oynatıcılarına kumara yer temini ve kumar oynatmaktan, kumar oynayan 15 şahsa ise kabahatler kanunundan işlem yapan polisin konuyla ilgili soruşturması devam ediyor.

Haberin Devamı