Gündem 6 Eylül koronavirüs tablosu açıklandı! Son dakika Türkiye'de koronavirüs vaka sayısı ve ölü sayısı kaç oldu?

6 Eylül koronavirüs tablosu açıklandı! Son dakika Türkiye'de koronavirüs vaka sayısı ve ölü sayısı kaç oldu?

07.09.2020 - 00:24 | Son Güncellenme:

6 Eylül koronavirüs tablosu ile ilgili detaylar gündemde merak ediliyordu. Koronavirüs Türkiye'de mart ayından itibaren görülmeye başlandı. Koronavirüs vaka sayısı ve ölü sayısı günlük olarak vatandaşlara açıklanıyor. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 6 Eylül koronavirüs tablosu ile ilgili detayları sosyal medya hesabından paylaştı. Peki 6 Eylül bugün Türkiye'de koronavirüs vaka ve ölü sayısı kaç oldu?

6 Eylül koronavirüs tablosu açıklandı Son dakika Türkiyede koronavirüs vaka sayısı ve ölü sayısı kaç oldu

6 Eylül koronavirüs vaka sayısı ve ölü sayısındaki son dakika gelişmeleri gündemde araştırılan konular arasında yer alıyor. Koronavirüs tablosunda, test, vaka, iyileşen hasta ve ölü sayısı ile ilgili bilgiler yer alıyor. Koronavirüs tablosu ile ilgili detaylar merak ediliyor. Peki 6 Eylül'de Türkiye'de koronavirüs vaka ve ölü sayısı kaç oldu?

Haberin Devamı

KORONAVİRÜS TABLOSUNDA SON DURUM NEDİR?

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Twitter'da  şu paylaşımı yaptı;

"Son hafta günlük hasta sayısı en çok artan illerimiz; Van, Karaman, Erzincan, Çankırı ve Kayseri. Ağır hasta sayısı en çok olan illerimiz; İstanbul, Ankara, Konya, Erzurum ve Yozgat. Tedbirlere birlikte uyarak başarılı olabiliriz. Birlikte tedbirli olalım. http://covid19.saglik.gov.tr"

6 Eylül koronavirüs tablosu açıklandı Son dakika Türkiyede koronavirüs vaka sayısı ve ölü sayısı kaç oldu

 

 

Yazarlar