Gündem Açık Lise (AÖL) sonuçları belli oldu mu, sonuçlar ne zaman açıklanacak?

Açık Lise (AÖL) sonuçları belli oldu mu, sonuçlar ne zaman açıklanacak?

13.12.2018 - 10:18 | Son Güncellenme:

MEB tarafından 8-9 Aralık tarihlerinde gerçekleştirilen Açık Lise (AÖL) sınav sonuçlarının ne zaman açıklanacağı merak konusu oldu. Öğrenciler heyecanla MEB'den gelecek açıklamayı bekliyor.

Açık Lise (AÖL) sonuçları belli oldu mu, sonuçlar ne zaman açıklanacak

Açık lise öğrencilerinin sabırsızlıkla beklediği AÖL sınav sonuçları için gözler Milli Eğitim Bakanlığına çevrildi. MEB henüz konu ile ilgili bir açıklama yapmasa da geçtiğimiz senelere bakılarak sınavların ne zaman açıklanacağı hakkında tahminler yürütülüyor.

Haberin Devamı

AÖL SINAV SONUÇLARI 25 ARALIK'TA AÇIKLANABİLİR

Geçtiğimiz sene sınavdan 15 gün sonra sonuçlar yayınlandığı için bu sene de benzer şekilde açıklanacağı tahmin ediliyor. 25 Aralık tarihi en güçlü ihtimal olarak görülüyor. AÖL sınav sonuçları için en geç açıklama tarihi ise 28 Aralık 2018.

MEB henüz sınav soru ve cevaplarının ne zaman yayınlanacağı ile ilgili de bilgi vermezken onun da sınavdan 9-10 gün sonra açıklanması bekleniyor.

AÖL SINAV SONUÇLARI NASIL ÖĞRENİLİR?

AÖl sınav sonuçlarını öğrenmek isteyen öğrencilerin, MEB'in AÖL sayfasına öğrenci numarası ve şifreleri ile giriş yapmaları gerekiyor. Ayrıca alo 147'den de sonuçlar öğrenilebiliyor.

AÖL SINAV SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ!