Gündem Bugün Adalet Bakanlığı personel alımı sonuçları açıklandı mı? Adalet Bakanlığı CTE sonuçları...

Bugün Adalet Bakanlığı personel alımı sonuçları açıklandı mı? Adalet Bakanlığı CTE sonuçları...

05.04.2021 - 08:09 | Son Güncellenme:

Adalet Bakanlığı personel alımı sonuçları ile ilgili aramalar devam ediyor. Başvuruların Mart ayında alındığı Adalet Bakanlığı personel alımının sonuçları ne zaman belli olacak merak konusu. İşte Adalet Bakanlığı CTE İKM sonuçları ile ilgili son dakika gelişmeleri...

Bugün Adalet Bakanlığı personel alımı sonuçları açıklandı mı Adalet Bakanlığı CTE sonuçları...

Adalet Bakanlığı tarafından alımı yapılacak olan 4 bin 918 infaz ve koruma memuru alımı için başvurular Mart ayında sona ermişti. Gözler İKM başvuru sonuçlarına çevrildi. Adaylar başvuru sonuçlarının açıklanmasının ardından sözlü ve uygulamalı sınava tabi tutulacaklar.

Haberin Devamı

ADALET BAKANLIĞI CTE PERSONEL ALIMI SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Mart ayında başvuruları sona eren Adalet Bakanlığı personel alımı sonuçları ile ilgili net bir tarih verilmezken; sonuçların Nisan ayı içerisinde erişime açılacağı tahmin ediliyor. Adalet Bakanlığı CTR personel alımı sonuçları için Alınacak personel sayısı ve unvanına göre sözlü/uygulamalı sınavın tarihleri sınavı yapacak ilgili Komisyon Başkanlığı tarafından belirlenerek başvuru yapılan sınav merkezinin (adalet komisyonu) resmi internet sitesinde ilan edilecektir. Sözlü/uygulamalı sınava katılma hakkını elde edemeyen adaylara ayrıca bir bildirimde bulunulmayacaktır. Adayların başvuru yaptığı sınav merkezinin resmi internet adreslerinde yapılan duyuruları takip etmeleri gerekmektedir.

Haberin Devamı

Sözlü sınava merkezi sınav puanlarına göre en yüksek puandan başlamak üzere her bir adalet komisyonu için ilan edilen pozisyon sayısının 3 katı aday sınava çağırılacaktır. Son adayla aynı puana sahip olan adayların tamamı sözlü sınava alınacaktır.