GündemAdana'da DEAŞ'ın uyuyan hücresine darbe! 16 kişi yakalandı

Adana'da DEAŞ'ın uyuyan hücresine darbe! 16 kişi yakalandı

22.05.2026 - 12:12 | Son Güncellenme:

Adana’da terör örgütü DEAŞ’a yönelik operasyon düzenlendi. Adana Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü (TEM) ekiplerince, geçmiş yıllarda Suriye ve Irak'taki sıcak çatışma bölgelerinde örgüt adına faaliyet yürüttüğü belirlenen ve Türkiye'de "uyuyan hücre" olarak hazır bekletildiği değerlendirilen Suriye ve Irak uyruklu 16 yabancı uyruklu terörist kıskıvrak yakalandı.

Adanada DEAŞın uyuyan hücresine darbe 16 kişi yakalandı

Adana Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, DEAŞ terör örgütüne yönelik 20 Mayıs'ta operasyon düzenledi. Özel harekat timlerinin de destek verdiği operasyonda, belirlenen adreslere eş zamanlı baskın yapıldı.

Haberin Devamı
Haberin Devamı

Adanada DEAŞın uyuyan hücresine darbe 16 kişi yakalandı

Yapılan çalışmalarda, geçmiş yıllarda Suriye ve Irak'taki çatışmalara katılan DEAŞ terör örgütü üyesi olduğu öne sürülen Suriyeli ve Iraklı 16 şüpheli gözaltına alındı.

Haberlerimizi Google’da Takip Edin
En güncel haberlere ve son dakika gelişmelerine Google üzerinden anında ulaşmak için bizi favorilerinize ekleyin.
Google’da tercih edilen
kaynak olarak ekleyin

Adanada DEAŞın uyuyan hücresine darbe 16 kişi yakalandı

Şüphelilerin örgütün "uyuyan hücresi" olarak faaliyet gösterdiğinin değerlendirildiği öğrenildi. Şüphelilerin işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

EN ÇOK OKUNANLAR

KEŞFETYENİ

İlgili Haberler