GündemAdana'da semt pazarında çatışma! 2 kişi hayatını kaybetti, yaralılar var

Adana'da semt pazarında çatışma! 2 kişi hayatını kaybetti, yaralılar var

08.11.2025 - 13:23 | Son Güncellenme:

Adana'da semt pazarında çıkan silahlı çatışma yaşandı. Tantunici Talip Çelikten'in ardından ağır yaralanan ve olayla ilgisi olmayan pazarcı Yusuf Solmaz da hayatını kaybetti. Silahlı çatışmanın borç meselesinden kaynaklandığı belirlendi.

Adana'da semt pazarında çıkan silahlı çatışmada tantunici Talip Çelikten'in ardından ağır yaralanan pazarcı Yusuf Solmaz da hayatını kaybetti. Çatışmanın başka bir pazarcı ile yeğenleri arasında, borç meselesi nedeniyle çıktığı belirlendi. Yaralı 5 kişinin hastanedeki tedavileri sürerken, polis kaçan saldırganları yakalamak için çalışma başlattı.

Haberin Devamı
Haberin Devamı

Adanada semt pazarında çatışma 2 kişi hayatını kaybetti, yaralılar var

Olay, sabah saatlerinde Yüreğir ilçesi PTT Evleri Mahallesi kapalı semt pazarı önünde meydana geldi. Çatışmanın başka bir pazarcı ile yeğenleri arasında, borç meselesi nedeniyle çıktığı belirlendi. Çocuk parkının da bulunduğu bölgedeki çatışmada yol kenarında seyyar tezgahta tantuni satan Talip Çelikten'e kurşun isabet etti. İhbarla olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin müdahale ettiği 4 çocuk babası Çelikten'i öldüğü belirlendi. Çelikten'in olay yerine gelen yakınları, sinir krizi geçirdi.

Haberin Devamı

Adanada semt pazarında çatışma 2 kişi hayatını kaybetti, yaralılar var

Tantunici Talip Çelikten'in ardından ağır yaralanan pazarcı Yusuf Solmaz da hayatını kaybetti. Çatışmanın başka bir pazarcı ile yeğenleri arasında, borç meselesi nedeniyle çıktığı belirlendi.

Haberin Devamı

Adanada semt pazarında çatışma 2 kişi hayatını kaybetti, yaralılar var

Yaralı 5 kişinin hastanedeki tedavileri sürerken, polis kaçan saldırganları yakalamak için çalışma başlattı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

EN ÇOK OKUNANLAR

KEŞFETYENİ

İlgili Haberler