Gündem Adı Mutluluk'un yeni fragmanında Kumsal'dan şok karar - İzle

Adı Mutluluk'un yeni fragmanında Kumsal'dan şok karar - İzle

19.07.2015 - 11:51 | Son Güncellenme:

Fox TV'nin reyting rekorları kıran dizisi Adı Mutluluk bu hafta izleyenlerini adeta ekran başına kilitleyecek. Adı Mutluluk dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni bölümde Kumsal gördükleri karşısında şok geçirecek, büyük bir yıkıma uğrayacaktır.

Adı Mutlulukun yeni fragmanında Kumsaldan şok karar - İzle

Adı Mutluluk'un yeni bölümü izleyenleri tarafından merakla bekleniyor. Yayınlanan fragmana göre Adı Mutluluk'ta işler çok karışıyor. Kumsal ve Batu'nun arası bozuluyor, Batu ve Eren arasındaki gerilim de daha da artıyor.

ADI MUTLULUK DİZİSİNİN SON BÖLÜMÜNDE NELER OLMUŞTU?

Mutluluğun ve hayallerin peşinden koşan iki gencin birbirlerine aşık olması ve yaşanan komik olayları başarılı bir şekilde ele alan Adı Mutluluk 4. bölümünde Batu ve Kumsal yeni bir maceraya atıldı. İşe ihtiyacı olan her iki ismi Batu'nun amcası bildiği babası Vural bir araya getirince, Adı Mutluluk son bölümünde ikilinin çekişme sahneleri eksik olmaydı. Ancak, Batu ile Kumsal sık sık tartışsalar da dizininin son ölümünde aralarında ciddi bir yakınlaşma oldu. Batu, Kumsal'ı rahatsız eden bir müşteriye "sert" bir ders verince, ikili arasındaki soğukluk bir anda geçti. Batu ve Kumsal arasındaki yeni gelişmelerin yanı sıra Batu'ya içten içe aşık olan Sera'nın duyguları da yoğunlaştı. Öyle ki Sera, duygusal olduğu bir anda Batu'yu öptü, üstelik Kumsal'ın gözleri önünde!

Haberin Devamı




ADI MUTLULUK DİZİSİNİN HİKAYESİ
Yapımcılığını Kiraz Mevsimi ve Aşk Yeniden’in yapımcısı Süreç Film’in üstlendiği, başrollerini Kaan Yıldırım ve Ezgi Eyüboğlu’nun paylaştığı FOX’un yeni dizisi “ADI MUTLULUK” içinizi ısıtmak için geliyor.
Kumsal’ın babasından gizli İstanbul’da bir üniversite kazanmasıyla İzmir’den İstanbul’a uzanan bir özgürlük yolculuğu hikayesi; Adı Mutluluk!
Babasını karşısına aldığı gün tanıştığı Batu sayesinde mutluluğu aramak için İstanbul’a gitme kararı veren Kumsal; tıpkı annesinin yıllar önce yaptığı gibi evi terk eder ve kendini bir anda bir yurt odasında bulur! Kumsal artık İstanbul’dadır. Burası Kumsal’ın kendi ayakları üstünde durmayı, yalnızlığı, hayal kırıklıklarını ve dostluğu öğreneceği yerdir. Başarılı oyuncu kadrosu, kaliteli senaryosu, heyecanlı ve renkli sahneleri ile Adı Mutluluk bu yazın en ses getiren dizisi olacak...

Haberin Devamı

ADI MUTLULUK DİZİSİNİN OYUNCU KADROSU

Kumsal Güçlü

Ezgi Eyüboğlu

İzmirlidir. Çalışkan, akıllı ve başarılı bir kızdır. Üniversite sınavından çok iyi bir netice almıştır. Babasının maddi durumu çok iyi olmasına rağmen burslu olarak İstanbul Dünya Üniversitesi’ni kazanmıştır. Naif bir kızdır. Söylenen pek çok yalana kanabilecek kadar saftır. Duru bir güzelliği vardır. Sesi de çok güzeldir. Ancak Kumsal ikisinin de henüz farkında değildir. Hem okulun hem de evin sakin, uslu kızı olmuştur hep.. Kendisiyle ilgili önemli kararları verme konusunda hiç cesur değildir

Batu Değirmenci

Kaan Yıldırım

Batu da İzmirlidir. Agresif ancak adaletli.. Plancı ama duygusal.. Zeki ama asla çalışkan olmayan birisidir. Ketum birisidir. Fazla konuşmaz, duygularını dışa vurmayı beceremez. Çok iyi yüzer. Okulun ‘arıza’ çocuğudur. İki yıl sınıfta kaldıktan sonra ittire kaktıra liseyi bitirmiştir. Annesi hayatındaki en değerli varlıktır

Eren Yüksel

Ceyhun Mengiroğlu

Doğma büyüme İstanbulludur. Üst sınıf bir ailede büyümüştür. Hali vakti son derece yerindedir. Üniversitenin gözde öğrencisidir. Herkesin sevip saydığı biridir. Neşeli, eğlenceli, iyi niyetli, yakışıklı ve karizmatiktir. Okulun güvenliği, yurtların sorumluluğu ondadır. Giyimine her zaman özen gösterir. Lordlar kamarasından fırlamış gibi dursa da kimseye tepeden bakmaz. Okulun su topu takımının kaptanıdır. Yüzücü olduğu için geniş omuzlu ve iyi vücutludur. Tüm kızların gözü ondadır. Eren ise iki yıldır Dolunay’la birliktedir. Ancak bu birliktelikten hiç mutlu değildir. Dolunay’ın baskın karakterinden ve kıskanç tavırlarından yorulmuştur. Uzun zamandır Dolunay’dan ayrılmayı planlamaktadır. Ancak onu kırmamak için bu kararını hep ertelemiştir

Haberin Devamı

Gonca Gül Duran

Zeynep Bastık

Antalyalıdır. Özü sözü birdir. Lafını sakınmaz. İkinci adı Gül’dür. İnsanlar bazen kendisine Goncagül diye seslense de o Gül adını pek sevmez.. Gonca’yı tercih eder. Okulun en sert duruşlu karakteridir. Bugüne kadar kimse tarafından Gonca’nın ‘güldüğü’ görülmemiştir. Zaten pek arkadaşı da yoktur. Yabani birisidir. Gözlerinden alev çıkarabilecek kadar sert bakışlara sahiptir. Bakışları olmasa zarif, güzel ve çekici denebilecek bir kızdır aslında. Kendisine baksa daha da güzelleşeceği barizdir. O da Zeki gibi doğal komiktir. Ama Zeki’nin aksine pek sevimli bir hali yoktur. Kendisine bile itiraf edemese de Zeki’den hoşlanmaktadır. O yüzden ona bu kadar sert davranır. Herkesi güldürme konusunda kendini Cem Yılmaz kadar usta gören Zeki, hırs yapıp kendini Gonca’yı güldürmeye adayacaktır.