Gündem Aile İşi 2. yeni bölüm fragmanında heyecan dorukta! - İzle

Aile İşi 2. yeni bölüm fragmanında heyecan dorukta! - İzle

24.02.2016 - 15:05 | Son Güncellenme:

Aile İşi’nin yayınlanan ilk bölümünde yaşananlar gündeme bomba gibi düşerken, Aile İşi 3. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Nefes kesen sahneleriyle tüm dikkatleri üzerine çeken Aile İşi dizisi 3.bölüm fragmanında neler yaşanıyor? İşte Aile İşi yeni bölüm fragmanı ve detayları...

Aile İşi 2. yeni bölüm fragmanında heyecan dorukta - İzle

Atv'de yeni başlayan Aile İşi dizisi ilk bölümleriyle izleyiciyi ekrana kilitledi. Merakla beklenen Aile İşi 3. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Nefes kesen sahneleriyle ve kahkahalara boğan replikleriyle zihinlerde yer edecek olan Aile İşi dizisi yeni bölüm için heyecan dorukta. İşte Aile İşi 3. bölüm fragmanı ve detayları...

Haberin Devamı

NTC Medya2nın yapımcılığındaki Aile İşi heyecan dolu ilk bölümü ile ekrana geldi. Başrollerinde Ufuk Özkan, Füsun Demirel, Hasibe Eren, Murat Akkoyunlu, Can Bonomo, Pelin Akil gibi oyuncuların yer aldığı Aile İşi 1. bölümün hemen ardından yayınlanan yeni bölüm fragmanı izleyiciyi heyecanlandırdı.

AİLE İŞİ 3. BÖLÜM FRAGMANI


AİLE İŞİ SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Hem güldürerek, hem de hüzünlendirerek, izleyicinin kendisini adeta içinde hissedeceği, eski Türk filmlerini aratmayacak dizinin yönetmen koltuğunda Avrupa Yakası, Yalan Dünya gibi reyting rekorları kırmış birçok dizinin yönetmenliğini üstelenen JALE ATABEY otururken, senaristliğini ise ÖZGÜR EVREN HEPTÜRK üstleniyor.

AİLE İŞİ 2. BÖLÜM FRAGMANI - İZLE

24 Şubat 2016, Çarşamba 20:00

AİLE İŞİ 2. BÖLÜM ÖZETİ

Daha eşikten adım atar atmaz kopan tatlı kıyamet, durulmak bilmez. Ümüğe çökmeler, parça tesirli laf sokuşturmalar ve projeyi yalan edecek her türlü durum itinayla denenir sanki bu evde. Evdekileri nizama sokmaya çalışan Hakan, projeden ayrılan Müjde'yi eve döndürmek için envai çeşit yöntem dener, ancak Müjde'nin inadına toslar. Hakan'a bir diğer darbe de Leman önderliğindeki pazarcıların, protesto eylemi için holding binasının önünde kıyameti koparmasıyla ve karakolda gecelemeye göz kırpmasıyla gelir. Her türlü sorunu, Sami Bey fark etmeden halının altına süpürmeyi başaran Hakan'ın sabrını son olarak arızanın büyüğüyle, Mülayim sınayacaktır.

Haberin Devamı

AİLE İŞİ 1. BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Aile İşi dizisinin 17 Şubat Çarşamba akşamı ekrana gelen 1. ilk bölümünde oldukça eğlenceli anlar yaşandı. Dizinin küçük karakteri 'Ece' zengin bir ailenin kızıdır. Bir trafik kazası sonucu annesi ile babasıyla ailesinden toplam yedi kişiyi kaybetmiştir. Bu da yetmezmiş gibi Ece hafızasını da yitirmiştir. Doktorlar, Ece'nin hayata tutunması ve hafızasının yerine gelmesi için bir aileye ihtiyacı olduğunu söyler. Kader Ece'nin yüzüne gülmüştür ve Ece'ye yeni bir aile bulunmuştur. Ancak bu aile, normal şartlarda biraraya gelmeyecek olan yedi kişiden oluşmaktadır.

Ece'nin amcası doktorun önerdiği en tesirli yöntem olan 'sahte aile'yi denemeye karar verir ve Hakan'dan yardım ister. Birbirinden habersiz, birbirinden arıza, birbirinden orijinal, birbirinden 'bela mıknatısı' yedi kişi, bir aile olmak zorundadır artık. Bu ilginç aileyi, kahkaha ve hüzün yüklü durumlar bekler.