Gündem Ankara Adliyesi’nde yeni görev dağılımı

Ankara Adliyesi’nde yeni görev dağılımı

02.08.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

Hakimler ve Savcılar Kurulu (HSK) 1. Dairesi’nin 2018 Yılı Ana Kararnamesiyle Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’na başsavcı vekilleri ve cumhuriyet savcılarının atanmasının ardından iş bölümü yeniden düzenlendi.

Ankara Adliyesi’nde yeni görev dağılımı

Buna göre, başsavcı vekilleri Ramazan Dinç ve Ender Coşkun, Terör Suçları Soruşturma Bürosu’ndaki görevlerine devam etti. Başsavcı vekili Burhan Tezcan da aynı büroda görevlendirildi. Genel Soruşturma Bürosu ile ilgili işlemler de başsavcı vekilleri Ali Kuşçuoğlu, İlhan Ayaz ve Özgür Kamışlık’a verildi.

Haberin Devamı

Yeni başsavcıvekilleri

Ankara cezaevlerinden sorumlu başsavcı vekilliği görevine Musa Yücel getirilirken, Adalet Bakanlığı Tetkik Hakimliği’nden Ankara Cumhuriyet Başsavcı vekilliğine atanan Gökhan Karaköse Basın Suçları Soruşturma Bürosu’nda görevlendirildi. Başsavcı vekili Hamza Yokuş Müracaat ve Suçüstü Bürosu, HSK kararnamesiyle Ankara Savcılığı’ndan başsavcı vekilliğine yükseltilen Gürhan Özok Bilişim Suçları Soruşturma Bürosu, Ankara Batı Cumhuriyet Başsavcı vekilliğinden Ankara Cumhuriyet Başsavcı vekilliğine atanan Vural Balcı Kaçakçılık ve Mali Suçlarla Mücadele Bürosu ve Ankara Cumhuriyet Savcılığı’ndan Başsavcı vekilliğine atanan Mustafa Başer ise Memur Suçları Soruşturma Bürosu’ndan sorumlu oldu.