Gündem Ankara'da 13 Haziran (Bugün) okullar tatil mi? Ankara'da İlkokul-Ortaokul-Lise'de okullar tatil mi?

Ankara'da 13 Haziran (Bugün) okullar tatil mi? Ankara'da İlkokul-Ortaokul-Lise'de okullar tatil mi?

13.06.2022 - 07:12 | Son Güncellenme:

Bugün Ankara'da okullar tatil mi? Başkent Ankara'da devam eden olumsuz hava koşulları nedeniyle eğitime ara kararı gündeme geldi. Bir süredir Ankara'yı etkisi altına alan sağanak yağmur nedeniyle günlük yaşam da sekteye uğradı. Ankara Valisi Vasip Şahin'den eğitim - öğretime ara açıklaması geldi. Peki, bugün (13 Haziran) ilkokul, ortaokul ve liseler tatil mi?

Ankarada 13 Haziran (Bugün) okullar tatil mi Ankarada İlkokul-Ortaokul-Lisede okullar tatil mi

Ankara'da sağanak yağmur devam ederken Ankara Valisi Vasip Şahin'den açıklama geldi. 13 Haziran Pazartesi günü okullar tatil edildi ve eğitime 1 gün ara verildi. Öğrenciler de gelişmenin ardından '13 Haziran okul var mı, Ankara'da okullar tatil mi?' sorularına yanıt aramaya başladı.

Haberin Devamı

ANKARA'DA BUGÜN OKULLAR TATİL Mİ?

Ankara Valisi Vasip Şahin, olumsuz hava koşulları nedeniyle eğitime ara verildiğini, ''Son meteorolojik değerlendirmelere göre yarın gün boyu yoğun yağış beklendiğinden öğrencilerimizin herhangi bir olumsuzlukla karşılaşmamaları için İlimiz genelindeki tüm ilk ve orta dereceli okullarda eğitim-öğretime Pazartesi günü bir gün süreyle ara verilmiştir.'' sözleri ile duyurdu.

ANKARA VALİLİĞİ'NDEN SAĞANAK UYARISI! 

''Son meteorolojik değerlendirmelere göre; 13 Haziran Pazartesi günü (yarın) ilimizde yerel olarak kuvvetli gök gürültülü sağanak yağış, yağış anında kuvvetli rüzgâr ve dolu yağışı beklendiğinden ani sel, su baskını, yıldırım, ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.''

Haberin Devamı

SİVAS

Sivas Valisi Şimşek, ''Akşam saatlerinden itibaren etkisini gösteren yağmur yağışı, yer yer taşkın ve sele sebep olmuştur. Ekiplerimiz 7/24 esasına göre çalışmalarını sürdürmekte olup, çocuklarımızın hava şartlarından olumsuz etkilenmemesi için Gemerek ilçemizde eğitime 2 gün ara verilmiştir." dedi.