Gündem Arka Sokaklar 388. bölümde ekipten yeni baskın-İzle

Arka Sokaklar 388. bölümde ekipten yeni baskın-İzle

15.02.2016 - 11:00 | Son Güncellenme:

Arka Sokaklar dizisinde izleyenler yine aksiyon dolu anlar yaşamaya devam etti. Kanal D'nin sevilerek izlenen dizisi Arka Sokaklar'ın bu hafta yayınlanan bölümü yine heyecan doluydu. İşte Arka Sokaklar 388. bölümden detaylar..

Arka Sokaklar 388. bölümde ekipten yeni baskın-İzle

Arka Sokaklar dizisinde aksiyon eksik olmuyor. Kanal D'nin sevilerek izlenen polisiye dizisi Arka Sokaklar'ın yayınlanan bölümünde neler yaşandı? İşte Arka Sokaklar 388. son bölüm ve detaylar...

Haberin Devamı

Arka Sokaklar macerasever izleyenlere yeni polisiye aksiyonlar yaşatmaya devam ediyor. Kanal D'nin sevilen dizisi Arka Sokaklar'ın yayınlanan bölümünde neler yaşandı? İşte Arka Sokaklar son bölüm ve detaylar..

ARKA SOKAKLAR SON BÖLÜM TIKLA İZLE

Savcılık emri üzerine, ekip bir falcı baskınına gider. Falcı Serkan, fal baktığı insanlardan şantajla para sızdırmaktadır. Mesut, Selin, Ali, Volkan ve Arda tarafından yapılan baskında, Falcı Serkan’ın kasasından bir eser çıkar. Yapılan incelemeye göre, 18.yüzyıla ait nadide bir Osmanlı eseridir. Akabinde Falcı Serkan sorguya alınır.

Bahattin, eşi Aynur ve oğlu Onur ile birlikte yaşayan, Doğu kökenli zengin bir iş adamıdır. Oğlu Onur fidye için kaçırılmıştır. Bahattin istenilen miktar parayı hazırlayıp oğlunu kurtarmaya gider. Nusret’in adamlarından Yalçın ile buluşur. Ancak, bu buluşmada silahlar konuşur, Bahattin yaralanır Yalçın kaçar.

Haberin Devamı

Olay, ekibimize intikal eder. Ali, Selin, Volkan ve genç polisler olay yerine gelip Bahattin’in ifadesini alırlar. Bahattin hala Onur’un kaçırıldığını söylemese de Aynur durumu açık eder. Nusret hücrenin başkanıdır. Sancar artık Nusret ile birlikte çalışmaktadır. Nusret’in adamları Yalçın, Şener ve Kadir’de bu örgütün içerisindedir. Onur, Nusret’in adamı Kadir’in elindedir. Ekip, Onur’u bulmanın, aynı zamanda da Sancar’ın nerede olduğunun peşine düşer.