Gündem Arka Sokaklar 507. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Arka Sokaklar 507. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

22.02.2019 - 08:51 | Son Güncellenme:

Ekranların uzun soluklu dizisi Arka Sokaklar 506. son bölümü ile Kanal D ekranlarına geldi. Sevilen dizinin son bölümünde yine heyecan dolu anlar yaşandı. Umut ile ilgili kötü haberi alan Selen olanlardan Mesut'u sorumlu tuttu, Mesut ise adeta tek kişilik bir ordu gibi Kemerli Mahallesi'ne giriş yaptı. İzleyiciler ise yeni bölümü şimdiden merak etmeye başladı bile. Peki Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Arka Sokaklar 507. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı

Kanal D'nin uzun soluklu dizisi Arka Sokaklar bu akşam yeni bölümü ile ekrana gelirken yaşananlar yine izleyenleri soluksuz bıraktı. Seyirciler yeni bölümü merak ederken 507. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Fragman yayınlandığından sayfamızdan izleyebilirsiniz.

Haberin Devamı

ARKA SOKAKLAR 506. BÖLÜMDE NELER OLDU

Selin'in annelik yaptığı yeğeni Umut öldü mü?

Mesut, Umut’u da almış, neşeli şekilde eve dönmektedir. Derman’ın kendisini takip etmesinden şüphelenir. Volkan ve Umut’u eve gönderir. Kendisi Derman’la çatışır. Dermanlara takviye araç gelir ve Mesut’un mermisi bitmek üzeredir. Polisler desteğe gelirler. Bu esnada bir patlama sesi duyulur. Destek polislerin gelmesiyle Dermanlar da kaçar.

Mesut patlamış araca gidince, yaralı Volkan’ı ve ölen Umut bebeği bulur. Herkes yıkılmış haldedir. Selin, Umut’un ölümünden Derman’ın peşini bırakmaması sebebiyle Mesut’u suçlu bulmaktadır.

Derman, Kemerli isimli teröristlerin bölgesine gider. Lider konumundaki Muhip onu karşılar. Ulaş, yanında Muhip’in adamıyla, Derman’a ilaç almaya diye çıkar ve kaçmaya kalkışır. Ekrem, Derman’a çok yaklaştığını söyler ve Mesut’u arar. Ekibimiz de bu esnada Ulaş’ın kaçtığını öğrenmiştir. Ulaş’ı almaya gideceklerdir ama Mesut ve Ekrem onlardan önce davranmıştır. Ulaş’ı döve döve Kemerli mahallesinin yerini öğrenirler. Mesut, Ekrem’i de bayıltır. Yüklü miktarda mühimmat alır ve kemerli mahallesine tek tabanca şekilde giriş yapar. Mesut adeta ölüme gidiyordur.