Gündem Aşk ve Gurur son bölüm ardından 5. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Aşk ve Gurur son bölüm ardından 5. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

28.03.2017 - 09:48 | Son Güncellenme:

Aşk ve Gurur 4. son bölüm ile dün akşam yeni gününde izleyenleri ile buluştu. Bundan sonra Salı akşamları ekrana gelecek olan Aşk ve Gurur dizisi son bölümde Murat, kazançlı davalar alıp Zeynep'in hayatında daha etkin rol oynamak ister. Kenan ve Zeynep arasında yaşanan duygusal yakınlaşma gün geçtikçe artarken Zeynep öğrendiği sürpriz gerçekle şaşkına dönmüştür. Peki Aşk ve Gurur son bölüm ardından 5. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Aşk ve Gurur son bölüm ardından 5. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı

Yayınlanmaya başladığı ilk üç bölümde Pazar akşamları izleyenleri ile buluşan Aşk ve Gurur dizisi 4. bölümden itibaren Salı akşamları izleyenleri ile buluşacak.. Yapımcılığını Limon Film'in üstlendiği Aşk ve Gurur dizisinin başrollerinde Mert Fırat, Damla Sönmez, Alper Saldıran, Tülin Özen ve Ahmet Rıfat Şungar yer alıyor.

Haberin Devamı

Aşk ve Gurur dizisi bu akşam ekrana gelecek olan yeni bölümde Kenan ve Zeynep arasında yaşanan gerilim tüm hızıyla devam ederken Zeynep oturdukları evde Kenan'ın çocukluğunun geççtiğini öğrenince büyük şok yaşayadı.

AŞK VE GURUR SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

AŞK VE GURUR 4. YENİ BÖLÜM ÖZETİ

Aşk ve Gurur'un Salı akşamı ekrana gelecek 4. bölümünde; Oturdukları evin aslında Kenan’ın çocukken yaşadığı ev olduğunu öğrenen Zeynep büyük bir şaşkınlık yaşar. Diğer yandan Zeynep’le Kenan’ın arasındaki gerilim devam etmektedir. Murat, kazançlı davalar alıp, daha çok para kazanmak istemektedir.

Bu konuda da Selim’den yardım ister ve Şevval'in bir davasını alır. Şükran ve Ali'yle vakit geçirdikten sonra eve geç kalan İpek, babası Mahmut'tan dayak yer ve evden kaçar. Şükran ve Ali, İpek'e sahip çıkarlar. İpek gizlice Esen ailesinin evinde kalmaya başlar. Şevval, Kenan’ın Tarık’la birlikte yapacağı projeyi baltalamak için entrikalar peşindedir.

Haberin Devamı

AŞK VE GURUR 5. YENİ BÖLÜM FRAGMANI