Gündem Astsubay polisi vurdu

Astsubay polisi vurdu

04.09.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

İstanbul Sancaktepe’de bir polis memurunun, eşiyle ilişki yaşadığı iddia edilen astsubayla girdiği çatışmada 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı.

Astsubay polisi vurdu

Sancaktepe Çamlık mahallesi Akınalp sokakta dün sabah saat 07:30 sıralarında meydana gelen olayda; sabah eşi Deniz A. ile birlikte evden çıkan polis memuru Süleyman A., sokakta servis bekleyen Astsubay Aslan S. ile karşılaştı. Görgü tanıklarının ifadesine göre Süleyman A., eşiyle aynı iş yerinde çalıştığı öne sürülen Aslan S.’nin yanına giderek önce tartıştı, sonra kavga etmeye başladı.

Haberin Devamı

İnfaz koruma memuru Deniz A., olay yerine koşup kavgaya engel olmaya çalışırken, polis memuru ile astsubay arasında silahlı çatışma çıktı.

Çatışmada Astsubay Aslan S.’nin silahından çıkan mermilerin vücuduna ve kafasına isabet ettiği Süleyman A. olay yerinde hayatını kaybetti. Ağır yaralanan Astsubay Aslan S. ile Deniz A. ise ambulansla hastaneye kaldırıldı. Deniz A.’nın aynı işyerinde çalıştığı öne sürülen Aslan S.’yle ilişkisi olduğu ve olayın bu yüzden gerçekleştiği belirtildi. Öte yandan İstanbul İl Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan ve İstanbul İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Nuh Köroğlu da olay yerinde incelemede bulundu.