Gündem At arabasıyla hırsızlık! Mahalleli fark etti

At arabasıyla hırsızlık! Mahalleli fark etti

01.08.2021 - 10:01 | Son Güncellenme:

İstanbul Sultangazi'de yapımı devam eden inşaatlara at arabasıyla gelip hırsızlık yapan kişiler cep telefonu kamerasına yansıdı.  Öte yandan kadınlar, inşaata gireceği sırada kendilerini görüntüleyen mahalle sakini tepki gösterdi.

At arabasıyla hırsızlık Mahalleli fark etti

Olay, dün sabah 06.00 sıralarında Cebeci ve İsmetpaşa mahallelerinde meydana geldi. İsmetpaşa Mahallesi'nde at arabalı üç kadın, yapımı devam eden inşaat alanına geldi. İnşaata giren üç kadın, inşaat çalışmasında kullanılan tahtaları at arabasına yükledi.

Haberin Devamı

O anlar ise bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerası ile görüntülendi. Görüntülerde, çaldıkları inşaat malzemesini at arabasına yükleyen üç kadının, topladıkları kartonlarla çaldıkları malzemelerin üzerini örttüğü ve daha sonra at arabasına binerek olay yerinden uzaklaştığı görülüyor.

At arabasıyla hırsızlık Mahalleli fark etti

KENDİLERİNİ GÖRÜNTÜLEYEN VATANDAŞIN TEPKİSİ ÜZERİNE UZAKLAŞTILAR

Aynı kadınlar bu kez Cebeci Mahallesi'nde inşaat çalışması devam eden sokağa gelerek, bir süre etrafta dolandı. Kimsenin olmadığını anlayan kadınlar, inşaata gireceği sırada kendilerini görüntüleyen mahalle sakini tepki gösterdi. Dört kadın daha sonra at arabasıyla olay yerinden uzaklaştı.

Yazarlar