Gündem Babaya asker selamıyla veda

Babaya asker selamıyla veda

14.11.2018 - 08:30 | Son Güncellenme:

Şırnak’ta PKK’lı teröristlerce yerleştirilen el yapımı patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu şehit olan Piyade Uzman Onbaşı Ünal Olgun (24), memleketi Bursa’nın Gürsu ilçesinde toprağa verildi. Şehidin 4 yaşındaki kızı Ceren, babasını son yolculuğuna asker selamıyla uğurladı.

Babaya asker selamıyla veda

Helallik alınması için ilk olarak babaevine getirilen şehit Olgun’un ay yıldızlı bayrağa sarılı naaşını, eşi Ceylan, babası Asım ve annesi Güleser Olgun ile akrabaları karşıladı. Ardından Gürsu Merkez Camii’ne getirilen cenaze için burada düzenlenen törene, şehidin ailesi ve yakınlarının yanı sıra TBMM İnsan Hakları Komisyonu Başkanı Hakan Çavuşoğlu, mülki ve idari yöneticiler, eski bakanlar Faruk Çelik ve Efkan Ala ile çok vatandaş katıldı.

Haberin Devamı

Babaya asker selamıyla veda
Tören boyunca ayakta durmakta güçlük çeken acılı babayı Efkan Ala teselli etmeye çalıştı. Şehidin eşi Ceylan Olgun hayat arkadaşının tabutuna sarılarak gözyaşı dökerken, kızı Ceren (4) ile oğlu Mesut Olgun (2) da törene babalarının kepiyle katıldı. Annesinin kucağında oturan minik Ceren, babasını son yolculuğuna asker selamı vererek uğurladı. Şehit uzman onbaşı kılınan cenaze namazının ardından, ilçe mezarlığında toprağa verildi.