Gündem Başakşehir'de korku dolu dakikalar! 3 ölü, 1 yaralı

Başakşehir'de korku dolu dakikalar! 3 ölü, 1 yaralı

31.03.2021 - 18:55 | Son Güncellenme:

Başakşehir'de çıkan silahlı kavgada 3 kişi öldü, 1 kişi de yaralandı. Polisin, ölü ve yaralıların kimliklerini tespit çalışması devam ederken, ilk tespitlere göre çatışmanın Gürcü ve Çeçen uyruklu 2 grup arasında alacak verecek anlaşmazlığından kaynaklandığı öğrenildi. Çatışma anı çevredekiler tarafından görüntülendi.

FERİT ZENGİN İstanbul

Haberin Devamı

Bahçeşehir Mahallesi Gölet Sofa konutları önünde akşam saat 18.00 sularında meydana gelen olayda, aralarında ticari alışveriş nedeniyle alacak verecek husumeti bulunan Çeçen ve Gürcü uyruklu şahıslar belirtilen adreste bulunan bir tatlıcıda randevulaştılar.

Görüşme sırasında çıkan tartışmada önce birbirlerine yumruklarla saldıran şahıslar daha sonra yanlarında bulunan silahları ateşleyince ortalık savaş alanına döndü.

Başakşehirde korku dolu dakikalar 3 ölü, 1 yaralı

GÜRCÜ VE ÇETEN UYRUKLU GRUPLAR ÇATIŞTI

Yaşanan çatışmada Rusya vatandaşı Çeçen uyruklu Z.N. ve K.Y. vücutlarına isabet eden kurşunlarla olay yerinde yaşamlarını yitirirken, ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Gürcü uyruklu R.R. de hastanede yapılan müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Çatışmada ağır yaralanan ve Gürcü grupla birlikte hareket ettiği öğrenilen Suriye uyruklu M.Y. isimli şahısın ise hastanede tedavisinin devam ettiği öğrenildi.

Haberin Devamı

Olay sonrası yaptığı kovuşturmada çatışmaya girdiklerini belirlediği 2'si Gürcü 3'ü Çeçen uyruklu 5 şahıstan 3 Çeçeni yakalayıp gözaltına alan polisin 2 Gürcü'yi yakalama çalışmalarının devam ettiği, hayatını kaybeden 3 kişinin cesedinin ise Adli Tıp Kurumu Morgu’na kaldırıldığı öğrenildi.

İlk tespitlere göre olayın alacak verecek husumetinden kaynaklandığını tespit etti.

Başakşehirde korku dolu dakikalar 3 ölü, 1 yaralı

ÇATIŞMA ANI KAMERADA

Öte yandan çatışma anı kameraya yansıdı. Görüntüleri çeken kişinin anlatımına göre, kurşun yağdıran 3 kişi yabancı plakalı bir araçla kaçıyor.