GündemBayram tatili dönüşünde Anadolu Otoyolu'nda akıcı yoğunluk

Bayram tatili dönüşünde Anadolu Otoyolu'nda akıcı yoğunluk

22.03.2026 - 12:21 | Son Güncellenme:

Ramazan Bayramı tatili sonrası dönüş yoluna geçenler dolayısıyla Anadolu Otoyolu'nun Bolu ve Düzce kesimi İstanbul yönünde akıcı yoğunluk yaşanıyor.

Haberlerimizi Google'da Takip EdinGelişmelerden anında haberdar olun.Google'da tercih edilen kaynak olarak ekleyin
Bayram tatili dönüşünde Anadolu Otoyolunda akıcı yoğunluk

Tatilini memleketlerinde ya da tatil bölgelerinde geçirenler dönüş için yollara çıktı. Otoyolun Bolu geçişi İstanbul istikametinde Gerede, Köroğlu ve Bolu Dağı Tüneli ile Düzce kesimi Kaynaşlı, Üçköprü, Beyköy ve Gümüşova Rampası mevkilerinde akıcı yoğunluk oluşuyor.

Haberin Devamı
Haberin Devamı

Otoyolun Ankara yönünde ise zaman zaman yoğunluk görülüyor. D-100 kara yolunun Ankara ve İstanbul yönünde ise ulaşım normal seyrediyor.

Jandarma, polis ve karayolları ekipleri, ulaşımın aksamaması için bölge genelinde görev yapıyor. Trafik yoğunluğunun öğleden sonra artarak devam etmesi bekleniyor.

Bayram tatili dönüşünde Anadolu Otoyolunda akıcı yoğunluk

EN ÇOK OKUNANLAR

KEŞFETYENİ

İlgili Haberler