Gündem Bebeği ile sağlık ocağında mahsur kaldı

Bebeği ile sağlık ocağında mahsur kaldı

21.08.2015 - 02:30 | Son Güncellenme:

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde, öğlen tatiline çıkan personelin tüm kapılarını kilitlediği aile hekimliği merkezinde mahsur kalarak sıcaktan fenalaşan 3 aylık bebek ile annesi, itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.

Bebeği ile  sağlık ocağında  mahsur kaldı

İkisi de avukat olan Ozan ve Kübra Gürhan çifti, 3 aylık bebekleri Ahmethan’ın kilosunu öğrenmek için öğle tatile çıkmadan Ali Çetinkaya Mahallesi’ndeki 2 No’lu Aile Hekimliği Merkezi’ne gitti. Kübra Gürhan, bebeğini doktor odasına götürürken eşi de Ahmethan’ın eşyalarını almak için otomobiline gitti.

Haberin Devamı

Kapıyı levyeyle kırdılar

Bu arada hemşire A.S, binanın ana giriş kapısını kilitleyerek çıktı. Daha sonra Kübra Gürhan, eşini cep telefonuyla arayarak kapının kilitlendiğini, içeride kimsenin olmadığını söyledi. Öğle tatilinin bitmesini bekleyen anne, klimaları çalışmayan binada bebeğinin fenalaşmaya başlaması üzerine polisi arayıp yardım istedi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, levyeyle kapıyı kırıp Ahmethan bebek ile annesini kurtardı. Yaşadıklarını polise anlatırken ağlayan çift, A.S. hakkında suç duyurusunda bulunacaklarını ifade etti. Bu arada, hemşire A.S’nin, kapıyı kilitlemeden önce “Kimse var mı” diye seslendiğini iddia ettiği öğrenildi.