GündemBeşiktaş’ta korkunç kaza: Minibüse çarpıp takla atarak caddeye uçtu: 2 yaralı

Beşiktaş’ta korkunç kaza: Minibüse çarpıp takla atarak caddeye uçtu: 2 yaralı

20.01.2026 - 02:38 | Son Güncellenme:

Sarıyer istikametinde seyreden otomobil, önce minibüse çarptı ardından alt yola uçarak park halindeki araca çarptı. Hurdaya dönen araçtan sağ çıkarılan 2 kişi hastaneye kaldırıldı. Olay yerindeki Türk bayrağını yerden kaldıran vatandaş ise takdir topladı.

Beşiktaş’ta korkunç kaza: Minibüse çarpıp takla atarak caddeye uçtu: 2 yaralı

Kaza, saat 23.45 sıralarında Büyükdere Caddesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, Büyükdere Caddesi'nde Sarıyer istikametine seyir halinde olan 34 DDE 458 plakalı otomobil, henüz bilinmeyen bir nedenle 34 KOT 803 plakalı minibüse çarptıktan sonra Nispetiye Caddesi'ne uçtu. Burada da park halindeki 34 KEN 305 plakalı başka bir minibüse çarpan otomobil, takla attı. Kazada otomobilde sıkışan 2 kişi, yaralandı.

Haberin Devamı
Haberin Devamı
1/7

2/7

3/7

4/7

5/7

6/7

7/7

Çevredekiler durumu polis, itfaiye ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, takla atan otomobilde sıkışan 2 kişiyi çıkardı. Hafif yaralanan kişiler, sağlık ekiplerinin yaptığı ilk müdahalenin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı. Polis ekipleri, bir süre Nispetiye Caddesi'de trafiği kontrollü şekilde sağladı. Kaza yapan araçların çekiciyle kaldırılmasının ardından cadde yeniden trafiğe açıldı. Ekiplerin çalışması sürerken, kaldırımda bulunan Türk bayrağını fark eden bir kişi ise bayrağı alarak kaldırdı. Polis ekipleri kazayla ile ilgili inceleme başlattı.

 

EN ÇOK OKUNANLAR

KEŞFETYENİ

İlgili Haberler