Gündem Bir Zamanlar Çukurova 13. bölüm fragmanı yayınlandı! Yılmaz'a şok...

Bir Zamanlar Çukurova 13. bölüm fragmanı yayınlandı! Yılmaz'a şok...

03.12.2018 - 09:18 | Son Güncellenme:

Bir Zamanlar Çukurova yeni bölüm fragmanı yayınlandı. ATV'nin sevilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova'nın yeni bölümünde Züleyha Yılmaz'a kötü haberi veriyor. Yılmaz bundan sonra ne yapacak merak konusu...

Bir Zamanlar Çukurova 13. bölüm fragmanı yayınlandı Yılmaza şok...

ATV'nin ilgiyle takip edilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova'nın 13. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni bölüm 6 Aralık Perşembe akşamı ATV'de olacak.

Haberin Devamı

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 13. BÖLÜM FRAGMANI

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Yılmaz'ın Hünkar'ı vurmasının ardından Demir'in Yılmaz'a olan düşmanlığı kat kat artıyor. Züleyha'nın Yılmaz'a gitmesine mani olmak isteyen Demir bebeği Züleyha'dan ayırıyor.

Şermin ve Sabahattin arasındaki ipler iyice kopuyor. Sabahattin'in boşanma davası açması konakta büyük ses getirirken; Gülten'in Sabahattin ile birlikte olduğu haberinin yayılması Gülten'i intihara sürüklüyor. Gülten intihar edeceği sırada Yılmaz onu kurtarıyor ve yanına alıyor.

Demir, Züleyha'nın bebeğine kavuşması için ona son bir şans tanıyor. Fakat tek bir şartı var. Yılmaz'la görüşüp peşini bırakmasını sağlayacak. Peki Züleyha ve Yılmaz arasında nasıl bir konuşma geçecek. Yeni bölüm heyecanla bekleniyor.