Gündem Bond karanlık tarafa geçti!

Bond karanlık tarafa geçti!

20.12.2015 - 02:30 | Son Güncellenme:

Star Wars serisinin son filmi ‘Güç Uyanıyor’ seyirciyle buluşurken, Disney’den bir kaynağa göre İngiliz oyuncu Daniel Craig de filmde rol alan oyuncular arasında

Bond karanlık tarafa geçti

James Bond film serisinin yıldızı Daniel Craig’in Star Wars’un son filmi Güç Uyanıyor’da küçük de olsa rol sahibi olduğu ortaya çıktı. İngiltere merkezli DailyMail gazetesine konuşan Disney sözcüsü, “Hangi sahnede olduğunu bilmesem de, evet Daniel Craig filmde Stormtrooper rolüyle karşınıza çıkacak diyebilirim. Ancak kafalarına taktıkları kask yüzünden onun kim olduğunu anlayamayacaksınız” dedi. Gazeteye ismini vermek istemeyen ve film şirketlerine yakınlığıyla bilinen bir kaynak ise Craig’in oynadığı sahnenin filmin başında olduğunu iddia etti.

Haberin Devamı

İlk iddia Londra’da

Bond yıldızının Güç Uyanıyor’da rol aldığıyla ilgili ilk iddia İngiliz aktör Simon Pegg tarafından ortaya atılmış, Pegg ‘Man Up’ filminin Londra galasında Craig’in bir Stormtrooper’ı canlandırdığını belirtmişti. Ancak Craig bu iddiaları ‘esktra bir filmde oynamaya ihtiyacım yok’ içerikli sözleriyle reddederek, “Simon Pegg ile tekrar konuşun. Kendisi Star Wars’da rol almadığı için biraz kıskandı sanırım. Neden böyle bir şey yaptı, anlayamıyorum” demişti.

Star Wars acelesi

ABD Başkanı Barack Obama da Star Wars çılgınlığına katıldı. Başkan Obama, cuma günü gerçekleştirdiği basın toplantısında sözlerini tamamlamasının ardından soru almayarak, ‘Star Wars’ filmine gitmem gerekiyor sözleriyle toplantıyı noktaladı. Beyaz Saray’ın toplantı odasında gazetecilerle bir araya gelen Obama’nın, ABD’nin Irak’a müdahalesinde hayatını kaybedenlerin yakınlarıyla birlikte Star Wars gösterimine katıldığı belirtildi.